Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye katılan Kürşad Zorlu'ya rozet taktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye katılan Kürşad Zorlu'ya rozet taktı

Sedh

Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2025 15:12İYİ Parti'den istifa eden Kürşad Zorlu, AK Parti'ye katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ankara 8. İl Kongresi’nde Kürşad Zorlu'ya rozetini taktı.
Haberin DevamıİYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, 2 Ocak'ta partisinden istifa etmişti. Zorlu AK Parti'ye katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ankara İl Kongresi’nde Zorlu'ya rozetini taktı.KÜRŞAD ZORLU'DAN AÇIKLAMAAK Parti'ye katılan Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:"Bugün şüphesiz ülkemiz çoklu tehditler, tarihi sınamalar coğrafi tehditlerle karşı karşıya. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' anlayışıyla Cumhuriyetimizin 2. asrına adım attığımız bu tarihi dönemeçte Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemize hizmet yolunda bu inançla aranızda yer alıyorum. Sayın Cumhurbaşkanım, sevgili Ankaralılar gündüz oturmadan gece uyumadan, bu yolda bu mukaddes yolculukta kararlılıkla daha çok çalışacağımıza söz veriyorum. Bu cesareti, bu imkanı bana sunan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:#Cumhurbaşkanı Erdoğan#Kürşad Zorlu#AK Parti

678f8f275b5cd98fd064959b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri