• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

David Juresek: 'Beşiktaş'ı duyunca hiç tereddüt etmedim!'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan David Juresek: 'Beşiktaş'ı duyunca hiç tereddüt etmedim!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı David Juresek: 'Beşiktaş'ı duyunca hiç tereddüt etmedim!'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2025 18:55Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Çek futbolcu David Jurasek, siyah-beyazlı kulüpten aldığı transfer teklifi karşısında hiç tereddüt etmediğini söyledi.
Haberin DevamıBeşiktaş'ın Portekiz temsilcisi Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak renklerine bağladığı 24 yaşındaki sol bek, kulübün YouTube kanalına açıklamalarda bulundu."TEKLİF GELİNCE HİÇ TEREDDÜT ETMEDİM"Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığı için mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren Jurasek, "Beşiktaş büyük bir kulüp. Büyük bir tarihe sahip. Teklif geldiği anda hiç tereddüt etmedim." ifadelerini kullandı."BEN HİÇ YORULMAM"Tomas Sivok, Tomas Zapotocny ve Tomas Jun'un ardından Beşiktaş'ta forma giyen dördüncü Çek oyuncu olacak David Jurasek, "Sivok'un burada önemli işler yaptığını biliyorum. Ben hiç yorulmam, maç boyunca koşarım ve sahada yapabileceğimin en iyisini ortaya koyarım." diye görüş belirtti.Gözden KaçmasınJhon Duran'ın temsilcisi İstanbul'a geldi! Fenerbahçe ile son detaylar görüşülecekHaberi görüntüle"RAFA VE MARIO İLE OYNADIM"Rafa Silva ve Joao Mario ile Benfica'nın ardından Beşiktaş'ta bir araya gelmesine ilişkin de görüşlerini paylaşan Çek futbolcu, "Rafa Silva ve Joao Mario ile Benfica'da yarım sezon oynadım. Alışma sürecinde bana destek olacaklarını umuyorum." şeklinde konuştu.Haberin Devamı"SABIRSIZLANIYORUM"Beşiktaş taraftarıyla ilgili de konuşan Jurasek, "Taraftarların bazı videolarını izledim ve statta kırılan desibel rekoru hakkında haberler okudum. Bu atmosferi görmek için sabırsızlanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Süper Lig#David Jurasek

6862b3745c47875bdafe8322.jpg

Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2025 18:55Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Çek futbolcu David Jurasek, siyah-beyazlı kulüpten aldığı transfer teklifi karşısında hiç tereddüt etmediğini söyledi.
Haberin DevamıBeşiktaş'ın Portekiz temsilcisi Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak renklerine bağladığı 24 yaşındaki sol bek, kulübün YouTube kanalına açıklamalarda bulundu."TEKLİF GELİNCE HİÇ TEREDDÜT ETMEDİM"Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığı için mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren Jurasek, "Beşiktaş büyük bir kulüp. Büyük bir tarihe sahip. Teklif geldiği anda hiç tereddüt etmedim." ifadelerini kullandı."BEN HİÇ YORULMAM"Tomas Sivok, Tomas Zapotocny ve Tomas Jun'un ardından Beşiktaş'ta forma giyen dördüncü Çek oyuncu olacak David Jurasek, "Sivok'un burada önemli işler yaptığını biliyorum. Ben hiç yorulmam, maç boyunca koşarım ve sahada yapabileceğimin en iyisini ortaya koyarım." diye görüş belirtti.Gözden KaçmasınJhon Duran'ın temsilcisi İstanbul'a geldi! Fenerbahçe ile son detaylar görüşülecekHaberi görüntüle"RAFA VE MARIO İLE OYNADIM"Rafa Silva ve Joao Mario ile Benfica'nın ardından Beşiktaş'ta bir araya gelmesine ilişkin de görüşlerini paylaşan Çek futbolcu, "Rafa Silva ve Joao Mario ile Benfica'da yarım sezon oynadım. Alışma sürecinde bana destek olacaklarını umuyorum." şeklinde konuştu.Haberin Devamı"SABIRSIZLANIYORUM"Beşiktaş taraftarıyla ilgili de konuşan Jurasek, "Taraftarların bazı videolarını izledim ve statta kırılan desibel rekoru hakkında haberler okudum. Bu atmosferi görmek için sabırsızlanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Süper Lig#David Jurasek

6862989a086465c9660c3948.jpg