• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Didem Kınalı: 5 bin liraya dans ediyordum

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 47

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Didem Kınalı: 5 bin liraya dans ediyordum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 47 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Didem Kınalı: 5 bin liraya dans ediyordum
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2024 08:43Oryantallikten şarkıcılığa geçiş yapan Didem Kınalı, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk oldu.
Haberin DevamıDidem Kınalı, “Neden oryantali bıraktın, iyi kazanmıyor muydun?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Ne iyi kazanması! Benim kıyafetlerim 30 bin liraydı ama 5 bin liraya sahne alıyordum. Kıyafetin parasını bile çıkaramıyordum. Sanatçılara paraları akıtıyorlar, bize bırak parayı, doğru düzgün kulis bile vermiyorlardı.”

Kınalı, sahnede yaşadığı en garip olayı da anlattı:“Ön masalarda oturan bir beyefendi elimi öpmek istedi ve bir anda parmağımı ısırdı. Başta şaka zannettim ama ben elimi çektikçe o daha çok ısırdı. Çığlıklarımı duyan garsonlar araya girdi, öyle bıraktı. Kulise geçtim ve pansuman yapmak zorunda kaldık, parmağımı kanatmıştı!”
Haberle ilgili daha fazlası:#Didem Kınalı#Pınar Kerimoğlu#Youtube

66e916854f063a9b8326d6ef.jpg

Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2024 08:43Oryantallikten şarkıcılığa geçiş yapan Didem Kınalı, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk oldu.
Haberin DevamıDidem Kınalı, “Neden oryantali bıraktın, iyi kazanmıyor muydun?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Ne iyi kazanması! Benim kıyafetlerim 30 bin liraydı ama 5 bin liraya sahne alıyordum. Kıyafetin parasını bile çıkaramıyordum. Sanatçılara paraları akıtıyorlar, bize bırak parayı, doğru düzgün kulis bile vermiyorlardı.”

Kınalı, sahnede yaşadığı en garip olayı da anlattı:“Ön masalarda oturan bir beyefendi elimi öpmek istedi ve bir anda parmağımı ısırdı. Başta şaka zannettim ama ben elimi çektikçe o daha çok ısırdı. Çığlıklarımı duyan garsonlar araya girdi, öyle bıraktı. Kulise geçtim ve pansuman yapmak zorunda kaldık, parmağımı kanatmıştı!”
Haberle ilgili daha fazlası:#Didem Kınalı#Pınar Kerimoğlu#Youtube

66e916dd4f063a9b8326d6f5.jpg

Geri
Üst Alt