• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Didim'de 2 göçmen kaçakçılığı organizatörü tutuklandı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Didim'de 2 göçmen kaçakçılığı organizatörü tutuklandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 160 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Didim'de 2 göçmen kaçakçılığı organizatörü tutuklandı
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editör

İtibar:

Aydın’da 47 kaçak göçmen ile onları Yunanistan'a götürmeye çalıştığı belirlenen 2 organizatör şüphelisi yakalandı. Organizatör şüphelileri tutuklandı.
Haberin DevamıAydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler dün akşam saatlerinde ilçe merkezine yakın makilikte saklanan 47 kaçak göçmeni yakaladı. Kaçak göçmenleri Yunanistan'a götürmeye çalıştıkları tespit edilen M.M. ve M.Ö. yakalandı. Makilikte yapılan aramalarda 1 tekne motoru, 1 şişme bot, 7 şişirme pompası, 1 akü ve 50 litre benzin ele geçirildi. 2 organizatör işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı. Yakalanan 47 kaçak göçmen ise işlemlerinin ardından Aydın İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.(DHA)
Haberle ilgili daha fazlası:#Aydın#Didim#Polis

65ed78cc0c2a74973001a909.jpg

Geri
Üst Alt