• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Dilara Aksüyek: Bu piyasa için fazla duygusalım

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 107

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Dilara Aksüyek: Bu piyasa için fazla duygusalım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Dilara Aksüyek: Bu piyasa için fazla duygusalım
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2024 09:10Dilara Aksüyek önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
Haberin DevamıOyuncu, geçtiğimiz günlerde bir mekanda ağladığı ve daha sonra kendisini tuvalete kitlediği haberlerine dair sorulara şu yanıtı verdi:“Bir olaya üzülmüştüm. Annem-babam, üzülmesin ve görmesin istemiştim. Öyle görüntü vermemek için içeri girdim. Kendimi tuvalete kitlemedim. Bu piyasa için fazla duygusalım.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Dilara Aksüyek#Nişantaşı#Dilara Aksüyek Fotoğrafları

66e134314f063a9b8326bba3.jpg

Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2024 09:10Dilara Aksüyek önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
Haberin DevamıOyuncu, geçtiğimiz günlerde bir mekanda ağladığı ve daha sonra kendisini tuvalete kitlediği haberlerine dair sorulara şu yanıtı verdi:“Bir olaya üzülmüştüm. Annem-babam, üzülmesin ve görmesin istemiştim. Öyle görüntü vermemek için içeri girdim. Kendimi tuvalete kitlemedim. Bu piyasa için fazla duygusalım.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Dilara Aksüyek#Nişantaşı#Dilara Aksüyek Fotoğrafları

66e1343c4f063a9b8326bba5.jpg

Geri
Üst Alt