• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Dilek Hanif: Kıyafetler oyuncağımdı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Dilek Hanif: Kıyafetler oyuncağımdı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 100 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Dilek Hanif: Kıyafetler oyuncağımdı
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Ünlü moda tasarımcısı Dilek Hanif, Hülya Koçyiğit’in sunumuyla TRT 2’de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu.
Haberin DevamıModanın hayatına küçük yaşlarda girmeye başladığını anlatan Dilek Hanif, “Moda ile 7-8 yaşlarında annemin mağazasında tanıştım. Okuldan çıkıp koşarak giderdim. Benim oyuncağım askılar ve kıyafetlerdi. Annem bu işe girmemi çok istemedi. Zannediyorum yorulacağımı düşündü. Ama şimdi çok mutlu” diye konuştu.Dilek Hanif kendi ismiyle çıkardığı markasını da anlattı: “Ben kendime ait bir marka yapacağım demiştim. Onun üzerine Osmanbey’de Dilek Hanif markasında bir koleksiyon çıkardım. Daha sonra hayatıma gece kıyafetleri ve abiye girdi. O zamanlar Hülya Avşar Show vardı. Hülya Avşar’a kıyafet yapınca büyük talep oldu.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Dilek Hanif#Hülya Koçyiğit#Moda

65ffcc0da23d0ae4af971347.jpg

Geri
Üst Alt