Dışişleri Bakanlığı'ndan Dünya İnsani Yardım Günü paylaşımı

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 177

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Dışişleri Bakanlığı'ndan Dünya İnsani Yardım Günü paylaşımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 177 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Dışişleri Bakanlığı'ndan Dünya İnsani Yardım Günü paylaşımı
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
Dışişleri Bakanlığı 19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü dolayısıyla paylaştığı mesajda, "Gazze'de çoğunluğu çocuk ve kadın 40 binden fazla masum Filistinli kardeşimizi katleden İsrail, başta UNRWA çalışanları olmak üzere insani yardım görevlilerini ve gönüllülerini de ayrım gözetmeksizin öldürerek insanlığa karşı suç işlemeye devam etmektedir." ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıDışişleri Bakanlığı, "Gazze'de çoğunluğu çocuk ve kadın 40 binden fazla masum Filistinli kardeşimizi katleden İsrail, başta UNRWA çalışanları olmak üzere insani yardım görevlilerini ve gönüllülerini de ayrım gözetmeksizin öldürerek insanlığa karşı suç işlemeye devam etmektedir." açıklamasında bulundu.Bakanlığın X hesabından 19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü dolayısıyla paylaşımda bulunuldu.Paylaşımda, "dünyanın her köşesinde fedakarca görev yapan" insani yardım görevlilerinin şükranla anıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:"Gazze'de çoğunluğu çocuk ve kadın 40 binden fazla masum Filistinli kardeşimizi katleden İsrail, başta UNRWA (Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı) çalışanları olmak üzere insani yardım görevlilerini ve gönüllülerini de ayrım gözetmeksizin öldürerek insanlığa karşı suç işlemeye devam etmektedir."Haberin DevamıPaylaşımda, "eli kanlı (İsrail Başbakanı Binyamin) Netanyahu hükümetinin" uluslararası mahkemeler önünde en kısa sürede hesap vermesi gerektiği vurgulandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Dışişleri Bakanlığı#Dünya İnsani Yardım Günü#İsrail

66c35a32bf41cf22b430e8ac.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/