• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Doğukan Güngör sevgilisiyle görüntülendi: Bunu yayınlamayalım

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 54

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Doğukan Güngör sevgilisiyle görüntülendi: Bunu yayınlamayalım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 54 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Doğukan Güngör sevgilisiyle görüntülendi: Bunu yayınlamayalım
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Ünlü oyuncu Doğukan Güngör, dansçı sevgilisi Aleyna Yalçın’la ilk kez “Aramızda Kalmasın” tarafından Etiler’de görüntülendi.
Haberin DevamıGörüntü alınmasından rahatsız olan Güngör, “Bunu yayınlamayalım. Başka röportaj yapalım ama bunu koymayalım. Sakın girmeyin bu işlere. Ben sizi hiç üzmüyorum, siz de beni üzmeyin” diye ricada bulundu.Çiftin ilişkilerini Aleyna Yalçın’ın ailesi bilmediği için saklamak istedikleri öğrenildi.
Profesyonel dansçı olan Aleyna Yalçın 26 yaşında.
Haberle ilgili daha fazlası:#Doğukan Güngör#Aleyna Yalçın#Aleyna Yalçın Kimdir

664c394f025a6ec42d1a934a.jpg

Ünlü oyuncu Doğukan Güngör, dansçı sevgilisi Aleyna Yalçın’la ilk kez “Aramızda Kalmasın” tarafından Etiler’de görüntülendi.
Haberin DevamıGörüntü alınmasından rahatsız olan Güngör, “Bunu yayınlamayalım. Başka röportaj yapalım ama bunu koymayalım. Sakın girmeyin bu işlere. Ben sizi hiç üzmüyorum, siz de beni üzmeyin” diye ricada bulundu.Çiftin ilişkilerini Aleyna Yalçın’ın ailesi bilmediği için saklamak istedikleri öğrenildi.
Profesyonel dansçı olan Aleyna Yalçın 26 yaşında.
Haberle ilgili daha fazlası:#Doğukan Güngör#Aleyna Yalçın#Aleyna Yalçın Kimdir

664c39b7025a6ec42d1a934e.jpg

Geri
Üst Alt