• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Doğukan Manço: Babamla bayram anım hiç yok

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Doğukan Manço: Babamla bayram anım hiç yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Doğukan Manço: Babamla bayram anım hiç yok
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2025 09:41Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, babası ile bayram anısı olmadığını açıkladı: “Babam hep bir iş programında olduğundan bayram günlerini evde annemizle geçirirdik. Babamla herhangi bayram anımız yok. Bayramları babamızdan ayrı kalırdık.”
Haberin DevamıDoğukan Manço, Hülya Koçyiğit’in TRT 2’de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programının konuğu oldu. Manço, babası Barış Manço ile bayram anıları sorulması üzerine şu yanıtı verdi:“Size güzel bir bayram anısı anlatmak isterdim ama babamın iş hayatı sebebiyle öyle bir anımız ne yazık ki olmadı. Genelde babam bir iş programında olduğundan bayram günlerini evde annemizle geçirirdik. O yüzden anlatacak bir bayram anım yok. Bayramları babamızdan ayrı kalırdık. Bu benim için çok hüzünlü aslında. Babamızı televizyondan izlerdik.”ŞARKILARI ADETA GENÇLİĞE HİTABEDoğukan Manço, babası Barış Manço’nun ülkeye büyük katkılar sunduğunu ve bir kültürü devam ettirmek istediğini belirtti:

“Babam hep ‘Ben sizin şarkılarınızı söylüyorum’ derdi, çünkü bizden ve kültürümüze ait olan şeyleri harmanladı. O da bir nevi Gençliğe Hitabe aslında. ‘Bakın geçmişiniz bu, geleceğimiz bu’ diyor şarkılarında. Bugün bir bayram gününde daha onun eserlerini nesillere aktarmaya devam ediyoruz.”Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Doğukan Manço#Barış Manço#Hülya Koçyiğit

67e8e7820b0e3a82a68ac3fa.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2025 09:41Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, babası ile bayram anısı olmadığını açıkladı: “Babam hep bir iş programında olduğundan bayram günlerini evde annemizle geçirirdik. Babamla herhangi bayram anımız yok. Bayramları babamızdan ayrı kalırdık.”
Haberin DevamıDoğukan Manço, Hülya Koçyiğit’in TRT 2’de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programının konuğu oldu. Manço, babası Barış Manço ile bayram anıları sorulması üzerine şu yanıtı verdi:“Size güzel bir bayram anısı anlatmak isterdim ama babamın iş hayatı sebebiyle öyle bir anımız ne yazık ki olmadı. Genelde babam bir iş programında olduğundan bayram günlerini evde annemizle geçirirdik. O yüzden anlatacak bir bayram anım yok. Bayramları babamızdan ayrı kalırdık. Bu benim için çok hüzünlü aslında. Babamızı televizyondan izlerdik.”ŞARKILARI ADETA GENÇLİĞE HİTABEDoğukan Manço, babası Barış Manço’nun ülkeye büyük katkılar sunduğunu ve bir kültürü devam ettirmek istediğini belirtti:

“Babam hep ‘Ben sizin şarkılarınızı söylüyorum’ derdi, çünkü bizden ve kültürümüze ait olan şeyleri harmanladı. O da bir nevi Gençliğe Hitabe aslında. ‘Bakın geçmişiniz bu, geleceğimiz bu’ diyor şarkılarında. Bugün bir bayram gününde daha onun eserlerini nesillere aktarmaya devam ediyoruz.”Haberin Devamı

67e8e78c0b0e3a82a68ac3fc.jpg

67e8e79a0b0e3a82a68ac3fe.jpg