• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Domenico Tedesco: 'Fenerbahçe taraftarından özür diliyorum'

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Domenico Tedesco: 'Fenerbahçe taraftarından özür diliyorum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Domenico Tedesco: 'Fenerbahçe taraftarından özür diliyorum'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2025 22:52Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.
Haberin DevamıSüper Lig'de Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco, maç sonunda açıklamalarda bulundu.İşte Domenico Tedesco'nun sözleri;Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyorum. Bugün ilk sebep şu; konuştuğumuz ve çalıştığımız hiçbir şeyi sahaya yansıtamadık. Hem ofansif hem defansif tüm ikili mücadeleleri kaybettik.Gözden KaçmasınFenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu ve Marco Asensio hesabı açtı!Haberi görüntüleGÜÇLÜ ŞEKİLDE ÇIKMALIYIZİkili mücadele kazanamazsan maç kazanamazsın, rakip 10 kişi de 9 kişi de olsa kazanamazsın. Bunlar temel şeyler. Sonuç da bu şekilde oldu. Bu içerisinden güçlü şekilde çıkmamız gerekiyor.SEÇİM, KONSANTRASYONU BOZDU MU?Bunu engelleyebilmek için her şeyi yaptık. Kulübümüz için önemli bir gün olduğunu biliyorduk. Ancak bununla ilgili tek bir cümle bile konuşmadık kendi içimizde. Biz tamamen maça odaklandık. Antrenmanlarda çalıştık. Grupça ve bireysel olarak video analizler yaptık. Toplantılar yaptık. Neleri yapmamız gerektiğini anlattık. Ancak bunları sahada yapamadık.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Tedesco#Süper Lig

68d05771b24bc830b62d0a70.jpg

Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2025 22:52Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.
Haberin DevamıSüper Lig'de Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco, maç sonunda açıklamalarda bulundu.İşte Domenico Tedesco'nun sözleri;Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyorum. Bugün ilk sebep şu; konuştuğumuz ve çalıştığımız hiçbir şeyi sahaya yansıtamadık. Hem ofansif hem defansif tüm ikili mücadeleleri kaybettik.Gözden KaçmasınFenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu ve Marco Asensio hesabı açtı!Haberi görüntüleGÜÇLÜ ŞEKİLDE ÇIKMALIYIZİkili mücadele kazanamazsan maç kazanamazsın, rakip 10 kişi de 9 kişi de olsa kazanamazsın. Bunlar temel şeyler. Sonuç da bu şekilde oldu. Bu içerisinden güçlü şekilde çıkmamız gerekiyor.SEÇİM, KONSANTRASYONU BOZDU MU?Bunu engelleyebilmek için her şeyi yaptık. Kulübümüz için önemli bir gün olduğunu biliyorduk. Ancak bununla ilgili tek bir cümle bile konuşmadık kendi içimizde. Biz tamamen maça odaklandık. Antrenmanlarda çalıştık. Grupça ve bireysel olarak video analizler yaptık. Toplantılar yaptık. Neleri yapmamız gerektiğini anlattık. Ancak bunları sahada yapamadık.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Tedesco#Süper Lig

68d044deb24bc830b62d09fc.jpg