• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Dört dörtlük Yasemin

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 52

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Dört dörtlük Yasemin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Dört dörtlük Yasemin
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

YASEMİN Sakallıoğlu, 23 Temmuz’da Harbiye Açıkhava’da sahneleyeceği gösteri öncesinde basın mensuplarıyla Boğaz turuna çıktı.
Haberin DevamıÖnceki gün düzenlenen tekne gezisinde soruları yanıtlayan komedyen, “Harbiye’deki dördüncü gösterim olacak. Dört dörtlük hissediyorum, çünkü dört sezondur kapalı gişe oynuyorum. 23 Temmuz’daki gösterimde de seyirciyi yine büyük sürprizler bekliyor” dedi.Sakallıoğlu bir de itirafta bulundu:“Sosyal anksiyetem var. Kalabalığa girdiğimde çok heyecanlanırım, hemen terlerim. Ama kalabalığın karşısında bir şey anlatmakla, o kalabalığın içine girip sohbet etmek benim için aynı şey değil. Sahnede çok sıcak bir ortam var, seyircim de çok samimi ve beni içlerine kabul ediyorlar. Bilmediğim bir ortamda kalabalığa girdiğimde çok ciddi anksiyete yaşıyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Yasemin Sakallıoğlu#Harbiye Açıkhava#23 Temmuz

668627aac640790683cbdcd1.jpg

Geri
Üst Alt