• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Dünyanın gözü kulağı Gazze'de: Trump yine saat 12'yi işaret etti

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Dünyanın gözü kulağı Gazze'de: Trump yine saat 12'yi işaret etti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Dünyanın gözü kulağı Gazze'de: Trump yine saat 12'yi işaret etti
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2025 00:39"Ateşkes bitecek mi? Gazze'de 15 Şubat'ta ne olacak?" sorusuna yanıt veren ABD Başkanı Donald Trump "15 Şubat'ta ne olacağını bilmiyorum. Saat 12’de bana kalsa çok sert bir tavır alırdım" dedi.
Haberin DevamıHamas'ın Gazze’de İsrail’in ateşkes anlaşmasındaki yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle rehinelerin salıverilmesi sürecini askıya almasının ardından ABD Başkanı Donald Trump "Cumartesi günü saat 12’ye kadar" serbest bırakın demişti. Gözden KaçmasınTrump’tan ateşkes tehdidi: ‘Rehineleri bırakın yoksa kıyamet kopacak’Haberi görüntüleTrump'a "Yarın tüm rehineler bırakılmazsa Gazze’de Trump’ın istediği gibi “cehennem” yaşanacak mı?" sorusu soruldu.Trump "Yarın ne olacağını bilmiyorum. Saat 12’de bana kalsa çok sert bir tavır alırdım. Ben farklı bir tavır alırdım, ama bu Netanyahu’nun ne yapacağına bağlı. İsrail’in ne yapacağına bağlı. Bence Hamas tüm rehineleri serbest bırakmalı" diyerek cevap verdi.Gözden KaçmasınSon dakika haberi! Hamas duyurdu: Esir takası ertelendi... Trump'tan "ateşkes bozulur" tehdidiHaberi görüntüleTRUMP GÜN VE SAAT VERMİŞTİABD Başkanı Donald Trump, rehine takasını durdurduğunu açıklayan Hamas’ı tehdit etti ve örgütün “Cumartesi günü saat 12’ye kadar” tüm rehineleri serbest bırakmasını talep etti.Haberin DevamıOval Ofis’te konuşan Trump, rehinelerin serbest bırakılmaması halinde “tüm dünyanın örgütün başına yıkılacağı” tehdidinde bulunurken, Hamas’la imzalanan ateşkesin iptal edilmesi gerektiğini savundu. Son kararın İsrail’e ait olduğunu belirten Trump, “Ben kendi adıma konuşuyorum. İsrail bunu geçersiz kılabilir” dedi. ABD Başkanı, rehinelerin serbest bırakılmaması halinde ülkesinin Hamas’a karşılık verip vermeyeceği sorulduğunda da, “Hamas ne demek istediğimi anlayacaktır” ifadesini kullandı.Gözden KaçmasınHamas açıkladı: Gazze’de ateşkes krizi çözüldüHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Gazze#Trump#ABD

67afb7e4163db1380162b2e1.jpg

67abcfd8a35978d473360783.jpg

67aa2737667680c05466eeda.jpg

67ae69e8932c508cc197c418.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/