Dursun Özbek: Galatasaray’ı prangadan çıkarmak istiyorum

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 59

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Dursun Özbek: Galatasaray’ı prangadan çıkarmak istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 59 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Dursun Özbek: Galatasaray’ı prangadan çıkarmak istiyorum
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
G.Saray’da olağanüstü genel kurul toplantısı dün gerçekleştirilirken yönetim, Florya arazisinin değerlendirilmesi ve G.Saray Adası’nın yeni imar planına göre restore edilmesi konusunda üyelerden yetki aldı.
Haberin DevamıÜyelere seslenen başkan Dursun Özbek, bu yetkilerin kulübün geleceği için önemli olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: “UEFA devamlı tepemizde. Negatif öz sermaye durumundayız şu anda. ‘Bunu düzeltin’ diyorlar bize. Yapamazsak büyük ihtimalle cezaya muhatap olacağız. Bunu düzeltmenin yolu da alacağımız hasılat paylaşımı modelinde alacağımız avanstan geçiyor. Biz öyle bir kültürden geliyoruz ki esareti, pranga altında olmayı hiçbir zaman kabul etmemiş bir neslin insanıyız. Ben bir Galatasaraylı olarak bu prangadan çıkmak istiyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Dursun Özbek#Futbol

6689f1ce5a4879f5eb965dd8.jpg