• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Duygu Nebioğlu gözyaşları içinde anlattı: 36 yıldır bizi biliyormuş

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Duygu Nebioğlu gözyaşları içinde anlattı: 36 yıldır bizi biliyormuş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 35 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Duygu Nebioğlu gözyaşları içinde anlattı: 36 yıldır bizi biliyormuş
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2025 08:18Babasının Metin Akpınar olduğunu yıllar sonra mahkeme kararıyla tescil ettiren Duygu Nebioğlu sosyal medyada merak uyandıran bir paylaşım yaptı.
Haberin DevamıBabasına karşı açtığı 10 milyon liralık tazminat davası süren Nebioğlu paylaştığı videoda gözyaşları içerisinde “Her şeyi öğrendim. Sadece onu bil. Ah Metin Ah!” dedi.Duygu Nebioğlu kafa karıştıran paylaşımı hakkında ise açıklama yapmak istemedi. Tazminat davasının duruşmasının Adalet Bakanlığı’nın UYAP Bilişim Sistemi üzerinden görüleceğini belirten Nebioğlu “Karar, UYAP duruşması sonrası çıkacak. 36 yıldır çocuklarını bildiği kanıtlandı, prosedürler konuşulacak. Kimseyle görüşmek istemiyorum, bu süreçte oldukça yıprandım” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Duygu Nebioğlu#Metin Akpınar#UYAP Bilişim Sistemi

67b6bb11296bc73dd2a09252.jpg

Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2025 08:18Babasının Metin Akpınar olduğunu yıllar sonra mahkeme kararıyla tescil ettiren Duygu Nebioğlu sosyal medyada merak uyandıran bir paylaşım yaptı.
Haberin DevamıBabasına karşı açtığı 10 milyon liralık tazminat davası süren Nebioğlu paylaştığı videoda gözyaşları içerisinde “Her şeyi öğrendim. Sadece onu bil. Ah Metin Ah!” dedi.Duygu Nebioğlu kafa karıştıran paylaşımı hakkında ise açıklama yapmak istemedi. Tazminat davasının duruşmasının Adalet Bakanlığı’nın UYAP Bilişim Sistemi üzerinden görüleceğini belirten Nebioğlu “Karar, UYAP duruşması sonrası çıkacak. 36 yıldır çocuklarını bildiği kanıtlandı, prosedürler konuşulacak. Kimseyle görüşmek istemiyorum, bu süreçte oldukça yıprandım” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Duygu Nebioğlu#Metin Akpınar#UYAP Bilişim Sistemi

67b6bb18296bc73dd2a09254.jpg

Geri
Üst Alt