• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Eczacıbaşı Dynavit'e 'Yılın Takımı' ödülü...

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Voleybol kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Eczacıbaşı Dynavit'e 'Yılın Takımı' ödülü... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 69 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Voleybol
Konu Başlığı Eczacıbaşı Dynavit'e 'Yılın Takımı' ödülü...
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Arya Kadın Yatırım Platformu’nun düzenlediği 'Türkiye’yi Dönüştüren Kadınlar Galası’nda Eczacıbaşı Dynavit, 'Yılın Takımı' ödülünün sahibi oldu.
Haberin DevamıGeçtiğimiz yıl kadın voleybolunda dünyanın en büyüğünü belirleyen 2023 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda rakibi V.Bank’ı finalde 3-2 mağlup ederek kupayı müzesine götüren Eczacıbaşı Dynavit, başarılarına bir yenisini daha ekledi.Bu özel gecede ödülü Eczacıbaşı Dynavit Antrenörü Ferhat Akbaş ve Kaptan Simge Aköz aldı.Ödül sonrası açıklamalarda bulunan Ferhat Akbaş, “Bu özel gecede burada olmak bizim için çok heyecan verici. Yılın takımı ödülüne sahip olmak da bizi bir kez daha gururlandırdı. Bu ödülü, Eczacıbaşı ailesi adına kabul etmek istiyorum. Geçtiğimiz yıl sayısız başarıya imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Gerçek şampiyonlar, sahada ter döken sporcularımızdır. Onların emeği ve kararlılığı, bizi her zaman ileriye taşımıştır. Kendilerine minnettarız” dedi.Haberin DevamıBaşarılı libero Simge Aköz ise düşüncelerini, “Bu gece burada olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Öncelikle, Türkiye'yi Dönüştüren Kadınlar Galasında bizimle bir araya gelen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu özel gecede, Eczacıbaşı ailesi olarak aldığımız ödül beni derinden onurlandırdı. Ancak bu başarı sadece benim değil, takım arkadaşlarımın ve tüm destekçilerimizin katkısıyla gerçekleşti. Sizler olmadan bu başarılar mümkün olmazdı” sözleriyle dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Eczacıbaşı Dynavit#Ferhat Akbaş#Simge Aköz

65eae9eaab5b00f5e05a4f25.jpg