• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Elon Musk'tan Trump ile ilgili flaş sözler! Çok ileri gittim

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Elon Musk'tan Trump ile ilgili flaş sözler! Çok ileri gittim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Elon Musk'tan Trump ile ilgili flaş sözler! Çok ileri gittim
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

HABER MERKEZİOluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2025 10:35ABD'li teknoloji milyarderi Elon Musk, ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Musk, Trump ile yaşadığı tartışmada çok ileri gittiğini söyledi.
Haberin DevamıTesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, ABD Başkanı Donald Trump ile yaşadığı tartışmanın ardından yeni bir açıklama yaptı.ABD Hükümet Verimliliği Departmanının (DOGE) başına getirilen Musk, Trump hakkında yaptığı bazı sosyal medya paylaşımlarından pişmanlık duyduğunu söyledi.Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Geçen hafta Başkan Trump hakkında yaptığım bazı paylaşımlardan pişmanlık duyuyorum. Çok ileri gittim” dedi.I regret some of my posts about President @realDonaldTrump last week. They went too far.— Elon Musk (@elonmusk) June 11, 2025
Haberle ilgili daha fazlası:#Elon Musk#Donald Trump#Açıklama

684931d7384d5523b44e7321.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri