• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Emre Altuğ: Çağla’ya küs değilim, Gözde’ye aşık değilim

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 150

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Emre Altuğ: Çağla’ya küs değilim, Gözde’ye aşık değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 150 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Emre Altuğ: Çağla’ya küs değilim, Gözde’ye aşık değilim
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

AYNI dizide rol aldığı Gözde Kansu’yla aşk yaşadığı iddiasının ardından, eski eşi ve iki çocuğunun annesi Çağla Şıkel’le barıştığı haberleriyle gündeme gelen Emre Altuğ, hakkındaki dedikodulara yanıt verdi.
Haberin DevamıÖnceki akşam Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Otel’de sahneye çıkan ünlü şarkıcı, konser öncesi basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı:“Geçen gün benim ağzımdan ‘Çağla’yla barışmam, Gözde’ye âşığım’ diye yazmışlar. Ben de şimdi diyorum ki; Çağla’yla küs değilim, Gözde’ye de âşık değilim. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım ve bunu paylaşmakta hiçbir sakınca görmüyorum. Çocuklarımın annesine küsmek gibi bir lüksüm zaten yok. Barışmaktan kasıt eğer eskiye dönmekse; hayır, öyle bir durum yok. Gözde’yle de arkadaşlığımı bozmayacağım.”Altuğ, “Hayatınızda biri var mı?” sorusunu da şöyle yanıtladı:“Olabilir. Buna bir süredir hayır demiyorum. İzin verirseniz bunu kendi içinde yaşamak istiyorum. Eğer ortalığa çıkarsak siz de görürsünüz.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Emre Altuğ#Çağla Şıkel#Gözde Kansu

6690c1f93165005e5bcfe515.jpg

AYNI dizide rol aldığı Gözde Kansu’yla aşk yaşadığı iddiasının ardından, eski eşi ve iki çocuğunun annesi Çağla Şıkel’le barıştığı haberleriyle gündeme gelen Emre Altuğ, hakkındaki dedikodulara yanıt verdi.
Haberin DevamıÖnceki akşam Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Otel’de sahneye çıkan ünlü şarkıcı, konser öncesi basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı:“Geçen gün benim ağzımdan ‘Çağla’yla barışmam, Gözde’ye âşığım’ diye yazmışlar. Ben de şimdi diyorum ki; Çağla’yla küs değilim, Gözde’ye de âşık değilim. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım ve bunu paylaşmakta hiçbir sakınca görmüyorum. Çocuklarımın annesine küsmek gibi bir lüksüm zaten yok. Barışmaktan kasıt eğer eskiye dönmekse; hayır, öyle bir durum yok. Gözde’yle de arkadaşlığımı bozmayacağım.”Altuğ, “Hayatınızda biri var mı?” sorusunu da şöyle yanıtladı:“Olabilir. Buna bir süredir hayır demiyorum. İzin verirseniz bunu kendi içinde yaşamak istiyorum. Eğer ortalığa çıkarsak siz de görürsünüz.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Emre Altuğ#Çağla Şıkel#Gözde Kansu

6690c0ad3165005e5bcfe509.jpg

Geri
Üst Alt