• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Eski sevgilisi Lucas Torreira’ya övgüler yağdırdı

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 55

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Eski sevgilisi Lucas Torreira’ya övgüler yağdırdı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 55 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Eski sevgilisi Lucas Torreira’ya övgüler yağdırdı
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile ilişkisi geçen ocak ayında sona eren ünlü oyuncu Devrim Özkan ayrılığın ardından sessizliğe bürünmüştü.
Haberin DevamıÖnceki akşam Etiler’de bir mekândan çıkarken görüntülenen Devrim Özkan bu kez eski sevgilisi hakkında konuştu: “O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyimdir. İnsan hayatı sonuçta. Ne o zaman söylenenlere takıldık biz, ne de sonrasında söylenenlere. Hikâyeyi biz biliyoruz. İkimiz de hayatlarımıza devam eden güzel insanlarız. Güzel bir ilişki yaşadık. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız.”

Haberle ilgili daha fazlası:#Devrim Özkan#Lucas Torreira İ#Galatasaray

668a7c635a4879f5eb965f57.jpg

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile ilişkisi geçen ocak ayında sona eren ünlü oyuncu Devrim Özkan ayrılığın ardından sessizliğe bürünmüştü.
Haberin DevamıÖnceki akşam Etiler’de bir mekândan çıkarken görüntülenen Devrim Özkan bu kez eski sevgilisi hakkında konuştu: “O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyimdir. İnsan hayatı sonuçta. Ne o zaman söylenenlere takıldık biz, ne de sonrasında söylenenlere. Hikâyeyi biz biliyoruz. İkimiz de hayatlarımıza devam eden güzel insanlarız. Güzel bir ilişki yaşadık. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız.”

Haberle ilgili daha fazlası:#Devrim Özkan#Lucas Torreira İ#Galatasaray

668a7c6f5a4879f5eb965f59.jpg

Geri
Üst Alt