• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Estetiğim yok ve yakışıklıyım, kıskançlık yapıp gölge düşürmeyin!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Estetiğim yok ve yakışıklıyım, kıskançlık yapıp gölge düşürmeyin! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 44 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Estetiğim yok ve yakışıklıyım, kıskançlık yapıp gölge düşürmeyin!
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Ahmet Hakan, Hürriyet’teki 30 Nisan tarihli köşe yazısında Rafet El Roman’ı yaptırdığı estetiklerle gündem olan Sertab Erener’e benzetmiş ve şu soruları sormuştu:
Haberin Devamı“Sertab Erener ile Rafet El Roman’ın estetik operasyon sonrası birbirine benzemesi bir tek benim mi ilgimi çekiyor? Bu iki ismin aynı estetik cerrahın operasyonuna maruz kalıp kalmadığını bir tek ben mi merak ediyorum?” Rafet El Roman’dan Ahmet Hakan’a cevap gecikmedi.Kıskançlık yapıp gölge düşürmeyinŞarkıcı, “Yüzümde estetik yok” dedi ve ekledi: “Arkadaşlar ve sevgili Ahmet Hakan, 5 ay önce botoks yaptırdım, pişmanlığımı da dile getirdim. Ayrıca bu fotoğraf talihsizce çekilmiş ve üzerinde oynanmıştır. Başka fotoğraf da yok basının elinde. Sürekli bunu paylaşıp estetik yaptıran ünlülerle aynı karede haber olmak önce komikti fakat artık sinir bozucu olmaya başladı. Görüntümün bu fotoğrafla hiçbir alakası yok. Gerçekte her zaman bildiğiniz gibi karizmatik ve yakışıklı biriyim, kıskançlık yapıp gölge düşürmeye çalışmayın.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Rafet El Roman#Sertab Erener#Ahmet Hakan

66335107b80ad9a879bc21f8.jpg

Ahmet Hakan, Hürriyet’teki 30 Nisan tarihli köşe yazısında Rafet El Roman’ı yaptırdığı estetiklerle gündem olan Sertab Erener’e benzetmiş ve şu soruları sormuştu:
Haberin Devamı“Sertab Erener ile Rafet El Roman’ın estetik operasyon sonrası birbirine benzemesi bir tek benim mi ilgimi çekiyor? Bu iki ismin aynı estetik cerrahın operasyonuna maruz kalıp kalmadığını bir tek ben mi merak ediyorum?” Rafet El Roman’dan Ahmet Hakan’a cevap gecikmedi.Kıskançlık yapıp gölge düşürmeyinŞarkıcı, “Yüzümde estetik yok” dedi ve ekledi: “Arkadaşlar ve sevgili Ahmet Hakan, 5 ay önce botoks yaptırdım, pişmanlığımı da dile getirdim. Ayrıca bu fotoğraf talihsizce çekilmiş ve üzerinde oynanmıştır. Başka fotoğraf da yok basının elinde. Sürekli bunu paylaşıp estetik yaptıran ünlülerle aynı karede haber olmak önce komikti fakat artık sinir bozucu olmaya başladı. Görüntümün bu fotoğrafla hiçbir alakası yok. Gerçekte her zaman bildiğiniz gibi karizmatik ve yakışıklı biriyim, kıskançlık yapıp gölge düşürmeye çalışmayın.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Rafet El Roman#Sertab Erener#Ahmet Hakan

66335129b80ad9a879bc21fd.jpg