• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Euroleague'de şampiyon Panathinaikos! Ergin Ataman'dan 4 yılda 3. zafer

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Basketbol kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Euroleague'de şampiyon Panathinaikos! Ergin Ataman'dan 4 yılda 3. zafer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 112 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Basketbol
Konu Başlığı Euroleague'de şampiyon Panathinaikos! Ergin Ataman'dan 4 yılda 3. zafer
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

THY Euroleague Final Four final maçında Panathinaikos, Real Madrid'i 95-77 mağlup etti ve 13 yıl sonra Euroleague'de şampiyon oldu. Ergin Ataman son 4 yılda 3. kez Euroleague zaferi yaşadı.
Haberin DevamıTHY Euroleague Final Four final maçında Real Madrid ile Panathinaikos karşı karşıya geldi. Berlin'deki Uber Arena'da oynanan final maçında normal sezonun lideri Real Madrid'i 95-77 mağlup eden Panathinaikos, 2011 yılında Obradovic önderliğindeki şampiyonluktan 13 yıl sonra Euroleague'de şampiyonluk yaşadı.Panathinaikos, yarı finalde temsilcimiz Fenerbahçe'yi geçmişti.ERGİN ATAMAN'DAN 4 YILDA 3. ZAFERAnadolu Efes ile iki kez art arda Euroleague şampiyonu olan Ergin Ataman, Euroleague'in dibinde bitirdiği sezon sonrası aldığı Panathinaikos'a tarihi bir şampiyonluk yaşattı ve 4 yılda 3. kez Euroleague şampiyonu oldu.GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADIMaçtan sonra gözyaşları içerisinde konuşan Ergin Ataman, "İnanılmaz duygular! Burada 15 bin taraftarımız vardı. Hak ettik bütün sezon, bugün ha keza. Belki çok geriye düştük ama sonunda kazandık. Çok mutluyum, çok gururluyum. Geçen ay babamı kaybettim. Dilerdim ki bugünü görsün. Anadolu Efes'te şampiyon olurken hep benimleydi. Yunan taraftarlarına da teşekkür. Tüm Türk halkına da beni destekledikleri için teşekkür ediyorum" dedi.Gözden KaçmasınFenerbahçe Beko, EuroLeague'de sezonu 4. tamamladı.Haberi görüntüleErgin Ataman'dan yumruk şov... #Panathinaikos pic.twitter.com/F7RpjhHyCA— Spor Arena (@sporarena) May 26, 2024
Haberle ilgili daha fazlası:#THY Euroleague#Panathinaikos#Real Madrid

665396186070c51f7ddeba4f.jpg

THY Euroleague Final Four final maçında Panathinaikos, Real Madrid'i 95-77 mağlup etti ve 13 yıl sonra Euroleague'de şampiyon oldu. Ergin Ataman son 4 yılda 3. kez Euroleague zaferi yaşadı.
Haberin DevamıTHY Euroleague Final Four final maçında Real Madrid ile Panathinaikos karşı karşıya geldi. Berlin'deki Uber Arena'da oynanan final maçında normal sezonun lideri Real Madrid'i 95-77 mağlup eden Panathinaikos, 2011 yılında Obradovic önderliğindeki şampiyonluktan 13 yıl sonra Euroleague'de şampiyonluk yaşadı.Panathinaikos, yarı finalde temsilcimiz Fenerbahçe'yi geçmişti.ERGİN ATAMAN'DAN 4 YILDA 3. ZAFERAnadolu Efes ile iki kez art arda Euroleague şampiyonu olan Ergin Ataman, Euroleague'in dibinde bitirdiği sezon sonrası aldığı Panathinaikos'a tarihi bir şampiyonluk yaşattı ve 4 yılda 3. kez Euroleague şampiyonu oldu.GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADIMaçtan sonra gözyaşları içerisinde konuşan Ergin Ataman, "İnanılmaz duygular! Burada 15 bin taraftarımız vardı. Hak ettik bütün sezon, bugün ha keza. Belki çok geriye düştük ama sonunda kazandık. Çok mutluyum, çok gururluyum. Geçen ay babamı kaybettim. Dilerdim ki bugünü görsün. Anadolu Efes'te şampiyon olurken hep benimleydi. Yunan taraftarlarına da teşekkür. Tüm Türk halkına da beni destekledikleri için teşekkür ediyorum" dedi.Gözden KaçmasınFenerbahçe Beko, EuroLeague'de sezonu 4. tamamladı.Haberi görüntüleErgin Ataman'dan yumruk şov... #Panathinaikos pic.twitter.com/F7RpjhHyCA— Spor Arena (@sporarena) May 26, 2024
Haberle ilgili daha fazlası:#THY Euroleague#Panathinaikos#Real Madrid

665367f3aa3b9b07fba89a4d.jpg