Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Evinde cephanelik çıktı! 'Silahları kim koydu bilmiyorum' dedi... Komşusu tutuklandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evinde cephanelik çıktı! 'Silahları kim koydu bilmiyorum' dedi... Komşusu tutuklandı

Sedh

Elmas üye
Adana'nın Seyhan ilçesinde mühür bozma suçundan aranan Mustafa Y.'nin evine yapılan baskında makineli tüfek, otomatik tüfek ve tabanca çıktı. Mustafa Y.' ifadesinde, "Silahlar benim değil, kim koydu bilmiyorum" dedi. Silahlarla ilgili Mustafa Y.’nin üst kat komşusu Hakan S. tutuklandı.
Haberin DevamıSeyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 4’üncü Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'mühür bozma' suçundan hakkında arama kararı çıkartılan Mustafa Y.'nin Yeşilyuva Mahallesi 36028 Sokak’ta saklandığı bilgisine ulaştı. Önceki gün iki katlı müstakil eve baskın yapan ekipler, odunlukta bebek battaniyesine sarılı makineli tüfek, otomatik tüfek, tabanca ve şarjörler ele geçirdi.KOMŞUSU TUTUKLANDIMustafa Y., "Silahlar benim değil, kim koydu bilmiyorum" dedi. Bunun üzerine polis ekipleri, ikinci katta oturan komşusu Hakan S.'yi de gözaltına aldı.Mustafa Y. ve Hakan S., 5 Ocak Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mustafa Y. 'mühür bozma' suçundan yapılan işlemlerin ardından serbest kaldı, Hakan S. ise tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Adana#Seyhan#Silah

66741b896157bdaf054d1702.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri