Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Evinde cephanelik çıktı! 'Silahları kim koydu bilmiyorum' dedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evinde cephanelik çıktı! 'Silahları kim koydu bilmiyorum' dedi

Sedh

Elmas üye
Adana'nın Seyhan ilçesinde mühür bozma suçundan aranan Mustafa Y.'nin evine yapılan baskında makineli tüfek, otomatik tüfek ve tabanca çıktı. Mustafa Y.' ifadesinde, "Silahlar benim değil, kim koydu bilmiyorum" dedi.
Haberin DevamıSeyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Adana 4. Sulh Ceza Hakimliği'nce mühür bozma suçundan aranan Mustafa Y.'nin Yeşilyuva Mahallesi 36028 sokakta saklandığı bilgisine ulaştı. 18 Haziran'da iki katlı müstakil eve baskın yapan ekipler Mustafa Y.'yi kıskıvrak gözaltına aldı.EVDE CEPHANELİK ÇIKTIEvde yapılan aramada ise makineli tüfek ile 3 şarjörü, tabanca ve 2 şarjörü, otomatik tüfek ile bunlara ait 65 fişek ele geçirildi. Ekipler, Mustafa Y.'nin yanı sıra müstakil evin ikinci kat ikamet sahibi olan Hakan S.'yi de gözaltına aldı.Mustafa Y., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sevk edildiği adliyede çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İfadesinde, 'Silahlar benim değil, kim koydu bilmiyorum' dediği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Adana#Seyhan#Silah

6673d4c86157bdaf054d140a.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri