• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Evliya Alkan: Yılmaz Erdoğan beni kovdu

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Evliya Alkan: Yılmaz Erdoğan beni kovdu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Evliya Alkan: Yılmaz Erdoğan beni kovdu
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2025 07:56EVLİYA Aykan, Sibel Arna’nın YouTube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu.
Haberin DevamıAykan, “Çok Güzel Hareketler”in seçmelerine ilk girdiğinde yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:“Yılmaz Erdoğan beni hiç sevmedi, hatta kovdu. ‘Van Devlet Tiyatrosu’na dönsün o çocuk, sopa yutmuş gibi tiyatrocu tavırları var onun’ demişti. Haklıydı. Aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar denedim. BKM’de üç aylık bir çalışma döneminden sonra üst ekibe aldılar beni. Bir gün Yılmaz Erdoğan ‘10 tane seyircili skeç oynayacaksınız, hepinize bakacağım. Eğer tamamsa bu tren yola çıkacak’ dedi. Ben ikinci oldum o gece. Beni yanına çağırdı, ‘Oğlum madem böyle bir oyuncusun bizi niye korkutuyorsun’ dedi. Finalinde kalan 22 kişiyle yola çıkıldı.”
Evliya Aykan, “Çok güzel bir kız arkadaşım var. Bu yüzden yargılanıyorum. İnsanlar ‘Nasıl bir günah işledin de Evliya ile berabersin’ ya da ‘Nasıl bir sevap modeli bu’ gibi şeyler yazıyor. Asude’nin (Kızanlık) bu durum hiç umurunda değil. Sosyal medyadan tanıştık. 2-3 yıl içinde evleniriz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Evliya Alkan#Yılmaz Erdoğan#Sibel Arna

67f0b7ec127838c9fe2aa7e3.jpg

Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2025 07:56EVLİYA Aykan, Sibel Arna’nın YouTube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu.
Haberin DevamıAykan, “Çok Güzel Hareketler”in seçmelerine ilk girdiğinde yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:“Yılmaz Erdoğan beni hiç sevmedi, hatta kovdu. ‘Van Devlet Tiyatrosu’na dönsün o çocuk, sopa yutmuş gibi tiyatrocu tavırları var onun’ demişti. Haklıydı. Aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar denedim. BKM’de üç aylık bir çalışma döneminden sonra üst ekibe aldılar beni. Bir gün Yılmaz Erdoğan ‘10 tane seyircili skeç oynayacaksınız, hepinize bakacağım. Eğer tamamsa bu tren yola çıkacak’ dedi. Ben ikinci oldum o gece. Beni yanına çağırdı, ‘Oğlum madem böyle bir oyuncusun bizi niye korkutuyorsun’ dedi. Finalinde kalan 22 kişiyle yola çıkıldı.”
Evliya Aykan, “Çok güzel bir kız arkadaşım var. Bu yüzden yargılanıyorum. İnsanlar ‘Nasıl bir günah işledin de Evliya ile berabersin’ ya da ‘Nasıl bir sevap modeli bu’ gibi şeyler yazıyor. Asude’nin (Kızanlık) bu durum hiç umurunda değil. Sosyal medyadan tanıştık. 2-3 yıl içinde evleniriz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Evliya Alkan#Yılmaz Erdoğan#Sibel Arna

67f0b705127838c9fe2aa7de.jpg