Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Fabrikaya denetime giden zabıta ekibine bıçaklı tehdit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fabrikaya denetime giden zabıta ekibine bıçaklı tehdit

Sedh

Elmas üye
İsa ÇİÇEK/SAPANCA (Sakarya), (DHA)Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2024 11:51Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki bir su fabrikasına denetime giden zabıta ekiplerini, kapının girişinde fabrika görevlileri engellemeye çalıştı. Bir kişi elinde bıçakla ekiplerini tehdit ederken, zabıta ile fabrika çalışanları arasında arbede yaşandı.
Haberin DevamıSapanca Belediyesi zabıta ekipleri, kaynak suları harcına ilişkin tespit, keşif ve denetim çalışmalarını sürdürmek üzere ilçedeki su fabrikalarında denetime başladı. Zabıta ekipleri, denetim için gittikleri bir fabrikanın girişinde görevlilerin engeli ile karşılaştı. Fabrika görevlileri, zabıta ekiplerinin denetim için girmesini engellemeye çalışırken, bir kişi elinde bıçakla ekipleri tehdit etti. Zabıta ile fabrika görevlileri arasında arbede yaşandı. Arbedede yaralanan olmazken, sonrasında zabıta fabrikaya girerek denetim gerçekleştirdi. Fabrikadaki sulardan alınan numuneler incelemeye alındı.Haberin DevamıBELEDİYEDEN AÇIKLAMASapanca Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Ne yazık ki, denetim sırasında bir fabrikada karşılaştığımız tehdit ve bıçaklı saldırı, işimizin ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm zorluklara rağmen, güvenlikten ödün vermeden, hukuki çerçevede hareket ederek görevimizi başarıyla tamamladık" denildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Zabıta#Sakarya#Sapanca

673da2da357c44635abff26c.jpg

673da31c357c44635abff277.jpg

673da31c357c44635abff276.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri