• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Fatih Terim: Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 114

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Fatih Terim: Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 114 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fatih Terim: Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Fatih Terim, Galatasaray'ın adadaki şampiyonluk kutlamalarına katıldı.
Haberin DevamıFatih Terim, Galatasaray Adası’nda katıldığı şampiyonluk kutlamasında Galatasaraylı olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.Terim kutlamalarda yaptığı açıklamada “Ben Galatasaraylılığı büyük Galatasaraylılardan öğrendim. Burada büyüdüm, birçok şeyi burada öğrendim” dedi.Fatih Terim ayrıca, “Rahmetli Metin Oktay ağabeyimizin Adana’dan babamın yanından beni alıp buraya getirmesiyle başlayan serüven, 1 ay sonra 50 yılını dolduracak. Bu camianın ferdi olmaktan her zaman gurur duydum” diye konuştu.Gözden KaçmasınGalatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'İnşallah önümüzdeki sene de 5. yıldızı takacağız'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Fatih Terim#Metin Oktay

665a0e3db9189cb249514940.jpg

Fatih Terim, Galatasaray'ın adadaki şampiyonluk kutlamalarına katıldı.
Haberin DevamıFatih Terim, Galatasaray Adası’nda katıldığı şampiyonluk kutlamasında Galatasaraylı olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.Terim kutlamalarda yaptığı açıklamada “Ben Galatasaraylılığı büyük Galatasaraylılardan öğrendim. Burada büyüdüm, birçok şeyi burada öğrendim” dedi.Fatih Terim ayrıca, “Rahmetli Metin Oktay ağabeyimizin Adana’dan babamın yanından beni alıp buraya getirmesiyle başlayan serüven, 1 ay sonra 50 yılını dolduracak. Bu camianın ferdi olmaktan her zaman gurur duydum” diye konuştu.Gözden KaçmasınGalatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'İnşallah önümüzdeki sene de 5. yıldızı takacağız'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Fatih Terim#Metin Oktay

6659ff54b9189cb2495148f6.jpg