• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho'dan Lukaku ve Dybala için transfer açıklaması

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 132

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho'dan Lukaku ve Dybala için transfer açıklaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 132 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho'dan Lukaku ve Dybala için transfer açıklaması
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, basın toplantısında Romelu Lukaku ve Paulo Dybala'yı istemediğini açıkladı.
Haberin DevamıFenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, basın toplantısında Romelu Lukaku ve Paulo Dybala hakkında açıklamalarda bulundu."BU OYUNCULARI İSTEMİYORUM"Takımdan ayrılacak ya da takıma katılacak oyuncularla ilgili her zaman temkinliyimdir. Oyuncuların bunu televizyondan öğrenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bir transfer bittikten sonra öğrenmelisiniz. Buranın kültürü biraz farklı. Spekülasyonlar oluyor. Lukaku ve Dybala'yı istediğime dair şeyler duyuyorum, bu oyuncuları istemiyorum. En önemlisi patronun ben olduğum, benimle gelecekler önemli değil. Hepsi yüksek kaliteli insanlar.Gözden KaçmasınFenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan İsmail Kartal sözleri!Haberi görüntüle"ROMA'DAN HERHANGİ BİR OYUNCUYU İSTEMEDİM"Ben gerçekten transfer anlamında hiç kimseyle bir isim konuşmadım. Ben projeyi görmek istiyorum. İsimler değil, profiller üzerinden konuştuk. Asla isim konuşmadık. Geçmiş kulüplerimde herhangi bir oyuncuya karşı ilgim olmadı. Roma'dan herhangi bir oyuncuyu istemedim, bu doğru değil. Şu an yapmamız gereken şey sakin bir şekilde işlerimizi yapmamız.
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Fenerbahçe#Mourinho

665db9460432985bbf8ec120.jpg

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, basın toplantısında Romelu Lukaku ve Paulo Dybala'yı istemediğini açıkladı.
Haberin DevamıFenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, basın toplantısında Romelu Lukaku ve Paulo Dybala hakkında açıklamalarda bulundu."BU OYUNCULARI İSTEMİYORUM"Takımdan ayrılacak ya da takıma katılacak oyuncularla ilgili her zaman temkinliyimdir. Oyuncuların bunu televizyondan öğrenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bir transfer bittikten sonra öğrenmelisiniz. Buranın kültürü biraz farklı. Spekülasyonlar oluyor. Lukaku ve Dybala'yı istediğime dair şeyler duyuyorum, bu oyuncuları istemiyorum. En önemlisi patronun ben olduğum, benimle gelecekler önemli değil. Hepsi yüksek kaliteli insanlar.Gözden KaçmasınFenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan İsmail Kartal sözleri!Haberi görüntüle"ROMA'DAN HERHANGİ BİR OYUNCUYU İSTEMEDİM"Ben gerçekten transfer anlamında hiç kimseyle bir isim konuşmadım. Ben projeyi görmek istiyorum. İsimler değil, profiller üzerinden konuştuk. Asla isim konuşmadık. Geçmiş kulüplerimde herhangi bir oyuncuya karşı ilgim olmadı. Roma'dan herhangi bir oyuncuyu istemedim, bu doğru değil. Şu an yapmamız gereken şey sakin bir şekilde işlerimizi yapmamız.
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Fenerbahçe#Mourinho

665dae49b9189cb2495158f8.jpg