• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan hakem isyanı: Gerçekten utanç verici

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan hakem isyanı: Gerçekten utanç verici başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 53 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan hakem isyanı: Gerçekten utanç verici
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Fenerbahçeli futbol Edin Dzeko, Süper Lig'de Pendikspor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından hakem kararlarını eleştirdi.
Haberin DevamıSüper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Edin Dzeko açıklamalar yaptı.Oyunun sürekli durmasından ve hakem kararlarından şikayet eden Dzeko, "İlk yarı ne kadar oynandı bilmiyorum. Sizin bir fikriniz var mı? Gerçekten utanç verici, yemin ediyorum. İlk defa olmuyor bu. Bu durum bizi de geriyor. Kendi stadımızda bunu ilk defa görmüyoruz. Hakemler de buna müsaade ediyorlar. Maç 2 dakika oynanıyor, 5 dakika duruyor. 2 dakika daha oynanıyor, 1 dakika duruyor. Bu tarz durumlarda da bizim takımımız kartlar görüyor. Her maçta ilk 15 dakikada sarı kartlar görüyoruz. Gerçekten garip bir durum." dedi.Gözden KaçmasınFenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan hakem tepkisi: Böyle bir şey görmedimHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Edin Dzeko#Süper Lig

65ee0a41185e32b8e9255279.jpg

Fenerbahçeli futbol Edin Dzeko, Süper Lig'de Pendikspor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından hakem kararlarını eleştirdi.
Haberin DevamıSüper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Edin Dzeko açıklamalar yaptı.Oyunun sürekli durmasından ve hakem kararlarından şikayet eden Dzeko, "İlk yarı ne kadar oynandı bilmiyorum. Sizin bir fikriniz var mı? Gerçekten utanç verici, yemin ediyorum. İlk defa olmuyor bu. Bu durum bizi de geriyor. Kendi stadımızda bunu ilk defa görmüyoruz. Hakemler de buna müsaade ediyorlar. Maç 2 dakika oynanıyor, 5 dakika duruyor. 2 dakika daha oynanıyor, 1 dakika duruyor. Bu tarz durumlarda da bizim takımımız kartlar görüyor. Her maçta ilk 15 dakikada sarı kartlar görüyoruz. Gerçekten garip bir durum." dedi.Gözden KaçmasınFenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan hakem tepkisi: Böyle bir şey görmedimHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Edin Dzeko#Süper Lig

65ee0166185e32b8e9255254.jpg

Geri
Üst Alt