• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Fenerbahçe'den Süper Lig'den çekilme açıklaması

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Fenerbahçe'den Süper Lig'den çekilme açıklaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 208 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fenerbahçe'den Süper Lig'den çekilme açıklaması
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Fenerbahçe, 2 Nisan Salı günü düzenlenecek Genel Kurul Toplantısı'nda "Futbol A Takımı'nın Süper Lig’den çekilmesi dâhil, alınacak aksiyonların" değerlendirileceğini açıkladı.
Haberin DevamıFenerbahçe, 2 Nisan Salı günü takımın Süper Lig’den çekilmesi dahil konuların değerlendirileceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına karar verdi.İşte Fenerbahçe'nin açıklaması:18.03.2024 TARİHLİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIYönetim Kurulu, 18.03.2024 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.1- Tüzüğümüzün 20. Maddesinin ikinci fıkrasının (c) bendi gereği Yönetim Kurulu’nun tamamının talebi üzerine, aşağıdaki gündemle Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına;toplantının, 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Kadıköy, İstanbul adresinde yapılmasına, gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantının, 9 Nisan 2024 Salı günü, aynı yer ve saatte, aynı gündemle, çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilmesine karar vermiştir.Gündem:Haberin Devamı1- Açılış,
2- Genel Kurul Başkanlık Divanı Seçimi,
3- Saygı Duruşu,
4- İstiklal Marşı,
5- 17 Mart 2024 gecesi oynanan Süper Lig müsabakasında meydana gelen olaylar ve son dönemde Türk futbolunda yaşananlara istinaden Futbol A Takımımızın Süper Lig’den çekilmesi dâhil, alınacak aksiyonların değerlendirilmesi,
6- Kapanış.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Süper Lig#Ali Koç

65f85e42593329ad7e4addb2.jpg

Geri
Üst Alt