• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Fernando Muslera futbolu bırakacağı takımı açıkladı

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 69

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Fernando Muslera futbolu bırakacağı takımı açıkladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 69 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fernando Muslera futbolu bırakacağı takımı açıkladı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera ülkesinde yaptığı bir röportajda futbolu bırakacağı takımı açıkladı.
Haberin DevamıSarı kırmızılı takımın başarılı kalecisi Fernando Muslera, ülkesi Uruguay'da ilgi çekici açıklamalara imza attı.Kariyerini bitireceği takım hakkında konuşan Muslera, "Asla bilemeyiz ama bir daha Uruguay'da oynayacağımı düşünmüyorum. Penarol Kulübü başkanı ve Nacional Kulübü başkanı beni aradılar fakat ikisine de önceliğimin Galatasaray olduğunu söyledim. Ayrılma durumunu eşimle konuştum ama taraftarlarımız bana ayrılma şansı vermediler, orada emekli olmamı istiyorlar, bu da beni çok mutlu ediyor." dedi.Sarı kırmızılı taraftarı öven Fernando Muslera; "Gerçek şu ki, her zaman 12. oyuncu olduklarını söylüyorum. Maçlarda, derbilerde ve özellikle büyük maçlarda maç sırasında kulaklarını kapattıklarını gördüğüm rakip oyuncular var." diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fernando Muslera#Galatasaray#Futbol

666615225e24e1e01c34c3c6.jpg