• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Foça açıklarında hortum... O anlar böyle görüntülendi

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 95

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Foça açıklarında hortum... O anlar böyle görüntülendi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 95 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Foça açıklarında hortum... O anlar böyle görüntülendi
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

İzmir’de dün geceden itibaren kuvvetli sağanak yağış ve rüzgar etkili oluyor. Foça ilçesi açıklarında ise hortum oluştu. Hortum cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Haberin DevamıMeteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 45 il için sarı kod vererek kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulundu. İzmir’de dün gece kuvvetli sağanak yağış ve rüzgar etkili oldu.Kentte aralıklarla yağmur sürerken, Foça'nın Yenifoça Mahallesi açıklarında bu sabah hortum oluştuğu gözlendi.O anlar, otomobilinde yolculuk yapan kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Hortum, bir süre sonra karaya ulaşmadan kayboldu.İlgili Haber45 kentte alarm: Meteoroloji'den yeni hava durumu raporuHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#İzmir#Foça#Hortum

6623720855617d0f99a46b65.jpg

66234271b74fd552c733abd5.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Geri