• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Sadettin Saran açıklaması: Aradım, tebrik ettim

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Sadettin Saran açıklaması: Aradım, tebrik ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Sadettin Saran açıklaması: Aradım, tebrik ettim
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2025 11:40Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbek, Fenerbahçe'nin yeni başkanı Sadettin Saran'ı arayıp tebrik ettiğini ifade etti.
Haberin DevamıGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, kadın voleybol takımı için düzenlenen sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu.Sarı kırmızılıların başkanı, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, kendisine yöneltilen 'Fenerbahçe başkanlık seçimi' sorusuna da cevap verdi. Özbek'in konuya ilişkin açıklaması şu şekilde oldu:"Rakibimizde seçimle gelen bir yönetim değişikliği oldu. Galatasaray olarak amacımız, yeşil sahalarda devam eden rekabetin orada kalmasını arzulamak. Adaletli yönetim olmazsa olmazımızdı. Geçmiş yönetim ile sportif faaliyetler dışında tansiyonu yüksek bir ilişki içerisinde bulunduk. Arkadaşlarımızla düşüncemiz, bu şekilde devam etmemesi. Sporun birleştirici gücünde mücadele olmasını arz ediyorum. Beklentimiz, rakibimizin de bu şekilde cevap vermesi. Yönetim kurulu arkadaşlarımızın beklentisi de aynı şekildedir. Yeni seçilen yönetimi aradım ve tebrik ettim. Bu saatten sonra inşallah futbol ailesinin tüm paydaşları, daha güzel futbol izlettirmek için hareket eder diye düşünüyorum. Böyle bir beklenti içindeyim."
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Dursun Özbek#Sadettin Saran

68d25cdf7946c6e088e7a8e7.jpg