• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk ve yeni hedef mesajı!

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk ve yeni hedef mesajı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 154 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk ve yeni hedef mesajı!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, şampiyonluk sonrasında konuştu.
Haberin DevamıSüper Lig'de Konyaspor'u mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonunda açıklamalarda bulundu.İşte Okan Buruk'un sözleriÇok mutluyuz, zor bir ortamdı. Konyaspor küme hattındaydı ama hak ederek, çok iyi oynayarak kazandık. Geçen hafta da söyledim. Her zamanki gibi Mayıslar bizim oldu. Şimdi 25. şampiyonluk için hazırlansınlar.Gözden KaçmasınSüper Lig'de şampiyon Galatasaray! (Konyaspor 1-3 Galatasaray)Haberi görüntüleBÜYÜK İŞ BAŞARDIKBen tabii ki taraftarımızla birlikte yaşıyorum. Onlara hizmet etmek zorundayız. Çok iyi bir oyuncu gurubu ile birlikteyiz. Hep birlikte büyük bir iş başardık. En çok şeyi taraftarlar hak ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Okan Buruk#Süper Lig

66537f565631c2d1bebf678b.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, şampiyonluk sonrasında konuştu.
Haberin DevamıSüper Lig'de Konyaspor'u mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonunda açıklamalarda bulundu.İşte Okan Buruk'un sözleriÇok mutluyuz, zor bir ortamdı. Konyaspor küme hattındaydı ama hak ederek, çok iyi oynayarak kazandık. Geçen hafta da söyledim. Her zamanki gibi Mayıslar bizim oldu. Şimdi 25. şampiyonluk için hazırlansınlar.Gözden KaçmasınSüper Lig'de şampiyon Galatasaray! (Konyaspor 1-3 Galatasaray)Haberi görüntüleBÜYÜK İŞ BAŞARDIKBen tabii ki taraftarımızla birlikte yaşıyorum. Onlara hizmet etmek zorundayız. Çok iyi bir oyuncu gurubu ile birlikteyiz. Hep birlikte büyük bir iş başardık. En çok şeyi taraftarlar hak ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Okan Buruk#Süper Lig

665377d56070c51f7ddeb9db.jpg