• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Galatasaray’dan ayrılan Kerem Demirbay Eyüpspor’a transfer oldu! Resmi açıklama geldi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Galatasaray’dan ayrılan Kerem Demirbay Eyüpspor’a transfer oldu! Resmi açıklama geldi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Galatasaray’dan ayrılan Kerem Demirbay Eyüpspor’a transfer oldu! Resmi açıklama geldi
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2025 13:31Galatasaray ile yollarını ayıran Kerem Demirbay’ın, Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor’a transfer olduğu resmen açıklandı.
Haberin DevamıSüper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Galatasaray ile yollarını ayıran Kerem Demirbay’ı transfer ettiğini duyurdu.Eyüpspor’un konuya ilişkin açıklaması şu şekilde oldu:ikas Eyüpspor’a Hoş Geldin Kerem Demirbay!ikas Eyüpspor’umuz, Kerem Demirbay’ın transferi için kulübü Galatasaray ile anlaşmaya vardı.Asbaşkanımız Fatih Kulaksız: "Öncelikle Kerem Demirbay transferinin gerçekleşmesinde bizlere kolaylık sağlayan Galatasaray Kulübü’ne ve Sayın Dursun Özbek’e teşekkür ediyoruz. Kerem, hem Almanya’da hem de Türkiye’de önemli kulüplerde forma giymiş, uluslararası tecrübesi yüksek, kaliteli bir oyuncu. Kerem buraya büyük bir istek ve heyecanla geldi. Sahada göstereceği katkı ve tecrübesiyle takımımıza önemli artılar kazandıracağına inanıyoruz. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum."Haberin DevamıKerem Demirbay: "ikas Eyüpspor’a geldiğim için gerçekten çok mutluyum. Burada olmak benim için yeni bir heyecan ve motivasyon kaynağı. Takım arkadaşlarımla birlikte sahada en iyi performansımı göstermek, kulübümüze ve taraftarlarımıza layık olmak için var gücümle çalışacağım. Hep birlikte güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum."Kerem Demirbay’a, Semt-i Mukaddese 'Hoş Geldin' diyor; eflatun sarılı formayla nice zaferler diliyoruz!
Haberle ilgili daha fazlası:#Kerem Demirbay#Eyüpspor#Transfer

68650a4eaf493530ec1b1344.jpg

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2025 13:31Galatasaray ile yollarını ayıran Kerem Demirbay’ın, Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor’a transfer olduğu resmen açıklandı.
Haberin DevamıSüper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Galatasaray ile yollarını ayıran Kerem Demirbay’ı transfer ettiğini duyurdu.Eyüpspor’un konuya ilişkin açıklaması şu şekilde oldu:ikas Eyüpspor’a Hoş Geldin Kerem Demirbay!ikas Eyüpspor’umuz, Kerem Demirbay’ın transferi için kulübü Galatasaray ile anlaşmaya vardı.Asbaşkanımız Fatih Kulaksız: "Öncelikle Kerem Demirbay transferinin gerçekleşmesinde bizlere kolaylık sağlayan Galatasaray Kulübü’ne ve Sayın Dursun Özbek’e teşekkür ediyoruz. Kerem, hem Almanya’da hem de Türkiye’de önemli kulüplerde forma giymiş, uluslararası tecrübesi yüksek, kaliteli bir oyuncu. Kerem buraya büyük bir istek ve heyecanla geldi. Sahada göstereceği katkı ve tecrübesiyle takımımıza önemli artılar kazandıracağına inanıyoruz. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum."Haberin DevamıKerem Demirbay: "ikas Eyüpspor’a geldiğim için gerçekten çok mutluyum. Burada olmak benim için yeni bir heyecan ve motivasyon kaynağı. Takım arkadaşlarımla birlikte sahada en iyi performansımı göstermek, kulübümüze ve taraftarlarımıza layık olmak için var gücümle çalışacağım. Hep birlikte güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum."Kerem Demirbay’a, Semt-i Mukaddese 'Hoş Geldin' diyor; eflatun sarılı formayla nice zaferler diliyoruz!
Haberle ilgili daha fazlası:#Kerem Demirbay#Eyüpspor#Transfer

68650a5aaf493530ec1b1347.jpg