• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Galatasaray'ın eski golcüsü Podolski, yeni transfer Sane hakkında konuştu: Parasını evde bırakmaya alışsa iyi olur

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Galatasaray'ın eski golcüsü Podolski, yeni transfer Sane hakkında konuştu: Parasını evde bırakmaya alışsa iyi olur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Galatasaray'ın eski golcüsü Podolski, yeni transfer Sane hakkında konuştu: Parasını evde bırakmaya alışsa iyi olur
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2025 17:41Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Alman golcü Lukas Podolski, eski takım arkadaşı ve sarı kırmızılıların yeni transferi Leroy Sane hakkında açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıGalatasaray’ın eski yıldızı Lukas Podolski, Almanya'nın BILD gazetesine verdiği röportajda Galatasaray'ın yeni transferi Leroy Sane hakkında konuştu.GALATASARAY'IN KRAL TRANSFERİ""Leroy Sane kesinlikle Galatasaray'ın kral transferi. Sadece oranın değil, tüm ligin yeni yıldızı. Leroy'un transferiyle, spor açısından hâlâ çok şey başarmak isteyen ve başarabilen oyuncuları daha gençken takıma katma konusunda iyi bir başlangıç yaptık.Galatasaray artık sadece Süper Lig'i kazanmaktan daha fazlasını başarmak istiyor. Galatasaray'da işler gelişiyor. Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalmak kesinlikle ulaşılabilir hedef.""Leroy Sane, İstanbul'da akşamları dışarı yemeğe çıktığında parasını evde, kasada bırakmaya alışsa iyi olur. Galatasaray yıldızı olarak gittiği her yerde krallar gibi karşılanıp davet edilecek, her şey ona ikram edilecek."Haberin Devamı"SANE'NİN KARARI BENİ ŞAŞIRTMADI""Türkiye ve Galatasaray biraz küçümseniyor. Oysa kesinlikle diğer büyük Avrupa kulüplerinden geri kalmayan bir takım. Ben de İstanbul'da oynadım, gerçekten muazzam bir şehir. Tüm dünyada taraftarı olan harika bir kulüp. Galatasaray, benim dönemimden bu yana kendini daha da geliştirdi. Stadı harika, ayrıca artık yeni bir antrenman tesisi var. Sane'nin bu kararı yanlış değil. Onun kararı beni şaşırtmadı."
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Podolski#Leroy Sane

6865451eaf493530ec1b1616.jpg