Galatasaraylı Victor Osimhen için transfer itirafı: '4 ay uğraştım'

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Galatasaraylı Victor Osimhen için transfer itirafı: '4 ay uğraştım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 158 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Galatasaraylı Victor Osimhen için transfer itirafı: '4 ay uğraştım'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2024 20:19Juventus Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, Victor Osimhen için açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıJuventus Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, Victor Osimhen hakkında önemli açıklamalar yaptı.İşte Cristiano Giuntoli'nin açıklamaları;Kariyerimdeki en zor transfer operasyonunun Victor Osimhen olduğunu söyleyebilirim. Napoli'de çalıştığım dönemde onun transferi için neredeyse 4 ay uğraştım.Gözden KaçmasınGalatasaray, Kasımpaşa karşısına rekor için çıkacakHaberi görüntüleSATILMASI GEREKİYORDUVictor Osimhen'in bence transfer dönemi bitmeden satılması gerekiyordu. Ancak Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis akıllı ve kurnaz bir girişimci. Ona çok şey borçluyum, onu seviyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Osimhen#Napoli

66f6e9338c434d6c399f9ce4.jpg

Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2024 20:19Juventus Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, Victor Osimhen için açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıJuventus Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, Victor Osimhen hakkında önemli açıklamalar yaptı.İşte Cristiano Giuntoli'nin açıklamaları;Kariyerimdeki en zor transfer operasyonunun Victor Osimhen olduğunu söyleyebilirim. Napoli'de çalıştığım dönemde onun transferi için neredeyse 4 ay uğraştım.Gözden KaçmasınGalatasaray, Kasımpaşa karşısına rekor için çıkacakHaberi görüntüleSATILMASI GEREKİYORDUVictor Osimhen'in bence transfer dönemi bitmeden satılması gerekiyordu. Ancak Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis akıllı ve kurnaz bir girişimci. Ona çok şey borçluyum, onu seviyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Osimhen#Napoli

66f661bb5b6f89c4bbd6db1c.jpg