• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Gassal’ın sesini İtalya’da duydular

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Gassal’ın sesini İtalya’da duydular başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Gassal’ın sesini İtalya’da duydular
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2025 10:01AHMET Kural, “Gassal” dizisinde canlandırdığı Baki karakteriyle İtalya’da ödüle layık görüldü.
Haberin DevamıOyuncu, Italian Global Series Festival’de “uluslararası yarışma”nın “komedi” kategorisinde “Maximo en iyi erkek oyuncu ödülü”nü kazandı.İtalya’nın Riccione ve Rimini bölgelerinde gerçekleşen festivalde Kural ödülünü diziye emek verenler adına aldığını ifade etti:“Bu ödül sadece bir oyuncu olarak değil, bir hikâyenin taşıyıcısı olarak benim için çok özel. Ters köşe, insana dokunan ama birlikte üretmenin ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatan bir hikâyenin yolculuğu bu. Ve bu ödülü, biricik eşim Çağla Gizem’e, oğlum Kemal’e ve henüz aramıza katılmamış canımıza ithaf ediyorum. Gassal hep sessizdi ama sesini İtalya’da duydular.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Ahmet Kural#Gassal#Çağla Gizem

68662aba5c47875bdafe9052.jpg

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2025 10:01AHMET Kural, “Gassal” dizisinde canlandırdığı Baki karakteriyle İtalya’da ödüle layık görüldü.
Haberin DevamıOyuncu, Italian Global Series Festival’de “uluslararası yarışma”nın “komedi” kategorisinde “Maximo en iyi erkek oyuncu ödülü”nü kazandı.İtalya’nın Riccione ve Rimini bölgelerinde gerçekleşen festivalde Kural ödülünü diziye emek verenler adına aldığını ifade etti:“Bu ödül sadece bir oyuncu olarak değil, bir hikâyenin taşıyıcısı olarak benim için çok özel. Ters köşe, insana dokunan ama birlikte üretmenin ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatan bir hikâyenin yolculuğu bu. Ve bu ödülü, biricik eşim Çağla Gizem’e, oğlum Kemal’e ve henüz aramıza katılmamış canımıza ithaf ediyorum. Gassal hep sessizdi ama sesini İtalya’da duydular.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Ahmet Kural#Gassal#Çağla Gizem

68662ac65c47875bdafe9054.jpg

Geri
Üst Alt