• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan'dan istifa sinyali!

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 25

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan'dan istifa sinyali! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan'dan istifa sinyali!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2025 22:38Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Alanyaspor'a 1-0 kaybettikleri maçın ardından sonra yaptığı açıklamalarda ayrılık sinyali verdi.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'de 35. hafta açılış maçında Alanyaspor, konuk olduğu Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan açıklamalarda bulundu. Selçuk İnan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;"Kırgın değilim. Kırgın olmamayı öğrendim. Çok zor şartlarda buraya geldim. Kariyerim için riskliydi belki. Birçok kiş, dostum bu görevi kabul etmemem gerektiğini söylemişti. Ben kabul ettim. Müthiş bir iş başardık. Neredeyse bütün transferleri yaptım. Ben buldum. Ben izledim. En düşük maaş bütçeli olarak neredeyse ligde kalmayı garantiledik. Seyircimizin tepki göstermesi, futbolda doğal. Sevginin bittiği yerde bazen umutlar yeşermiyor. O yüzden başkanımızla görüşeceğim. Artık görevimi tamamladığımı düşünüyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:#Gaziantep FK#Selçuk İnan#Süper Lig

681e59b29f080fe239526f0c.jpg

Geri
Üst Alt