• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Gaziosmanpaşa'da 3 katlı binada yangın

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Gaziosmanpaşa'da 3 katlı binada yangın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 68 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Gaziosmanpaşa'da 3 katlı binada yangın
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editör

İtibar:

İstanbul Gaziosmanpaşa’da 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Haberin DevamıYangın, Yıldıztabya Mahallesi Cesur Sokakta bulunan 3 katlı binanın çatısında saat 10.30 sıralarında çıktı. İşçilerin binanın çatısında tadilat yaptığı sırada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında alevler bütün çatıyı sardı.Dumanların çıktığını gören karşı binadaki işçiler hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Çatısı yanan binada oturanlar sokağa döküldü.Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti ve alev alev yanan çatı söndürüldü. En üst katta oturan bir kadın fenalaşınca sağlık ekipleri kadına ambulansta müdahale etti. Yangını görüp binadakileri uyaran işçi Hakim Yüksel, ’’ Duman çıkmaya başladı, binaya doğru yaklaşınca alevler yükseldi. Binaya koştum, milleti dışarıya çıkartmak için. Onarım yapan işçiler binadan tüpü aşağıya attı. Bağırdım, binada oturanları teker teker hepsini tahliye ettim. Ondan sonra itfaiyeyi aradık. Ölü yaralı yok sadece binada hasar var’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#İSTANBUL#Yangın#Gaziosmanpaşa

65ddada6f157ed70dce4c0b0.jpg

Geri
Üst Alt