• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Gazze’de yardım konvoyu yağmalandı... 98 kamyonu boşalttılar

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Gazze’de yardım konvoyu yağmalandı... 98 kamyonu boşalttılar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 124 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Gazze’de yardım konvoyu yağmalandı... 98 kamyonu boşalttılar
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2024 07:00Başta Birleşmiş Milletler (BM) olmak üzere uluslararası kuruluşların kıtlık seviyesinde insani kriz yaşandığını belirttiği Gazze Şeridi’ne giren onlarca yardım konvoyu yağmalandı.
Haberin DevamıBM Filistin ajansı UNRWA, hafta sonu Gazze’nin güneyine gıda ve insani yardım taşıyan kamyonların silah zoruyla boşaltıldığını, yardım görevlilerinin yaralandığı ve araçların büyük hasar gördüğünü açıkladı. 109 kamyondan 98’sindeki malzemelerin yağmalandığını belirten UNRWA yetkilileri, Gazze’ye yardım ulaştırmanın giderek zorlaştığını belirtti.KITLIK KÖTÜLEŞİRYardım konvoyunun İsrailli yetkililer tarafından normalde kullanılmayan bir rota üzerinden sevk edildiğini belirten UNRWA yetkilisi Louise Wateridge, “Yaşanan olay Gazze’nin güneyi ve orta bölgelerine erişim zorluklarını gözler önüne seriyor. Acilen müdahale edilmezse ciddi boyuta ulaşan gıda kıtlığı daha da kötüleşecek” açıklamasında bulundu. Öte yandan Hamas’ın kontrolündeki Gazze İçişleri Bakanlığı, kamyonları yağmalayan “çeteleri” hedef alan operasyonda en az 20 kişinin öldürüldüğünü açıkladı. Bakanlık, yağmacıların Gazze’yi kıtlığa sürüklediği ve “bu soruna çözüm bulmak için operasyonların devam edeceği” uyarısında bulundu.Haberin DevamıUNRWA şefi Philippe Lazzarini de “Sadece dört-beş ay öncesine kadar belli bir kapasitemiz, konvoylara eşlik eden çalışanlarımız vardı. Artık bu imkân yok” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#BM#Birleşmiş Milletler#Gazze

673d12767f758eba871876e9.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/