Görüntüler tüyleri diken diken etmişti! Sosyal medyanın gündemine oturan kahraman konuştu

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 21

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Görüntüler tüyleri diken diken etmişti! Sosyal medyanın gündemine oturan kahraman konuştu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Görüntüler tüyleri diken diken etmişti! Sosyal medyanın gündemine oturan kahraman konuştu
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Yiğithan HÜYÜK-Hüseyin SEZGİN/KELES (Bursa), (DHA)Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2025 10:00Türkiye'nin dört bir yanında orman yangınları sürerken vatandaşların yeşil vatan için verdiği mücadeleyi gözler önüne seren çarpıcı görüntüler de ortaya çıkıyor. Bursa'da bir vatandaşın traktörün arkasındaki su tankerinin patlayan lastiğine rağmen yoluna devam etmesi takdir topladı
Haberin DevamıBursa'da bölge halkı ve çiftçilerin de söndürme çalışmalarına destek verdiği Harmancık orman yangınına arkasına su tankeri bağlı traktörü ile giden çiftçi Ramazan Doğru (64), sağ arka lastiğinin patlamasına rağmen bölgeye ulaştı. O anlar, başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansırken, Keles ilçesi Başak Mahallesi'nden yangın bölgesine giden Ramazan Doğru, DHA mikrofonuna çaresiz kaldığı o anları anlattı.'MECBURSUN YOLA DEVAM ETMEYE'Patlayan lastiğe rağmen yola devam etmeye mecbur olduğunu söyleyen Doğru, "Yangını duydum, çıktım. Yangın duyulup da gidilmez mi? Onu hissetmek başka bir şey. O anlatılamaz, onu kim anlatabilir ki. Gitmişsin oraya, lastik patlamış. Yapacak bir şeyiniz yok, elinizden gelen bir şey yok. Mecbursun yola devam etmeye. Ben yangın mahalline yaklaşınca lastik patladı. Yakındım. Önce lastiği şişirdim, tekrar gittim, sonra bir daha şişirdim, tekrar gittim ama ondan sonra artık lastik şişmemeye başladı. Tamamıyla kıyıldı, kıyıldıktan sonra belirli bir noktaya vardım. Oradan da devam ettik" diye konuştu.Haberin Devamı'ACIDAN BAŞKA NE HİSSEDİLİR'O an aklında olan tek düşüncenin, bir can kurtarmak olduğunu belirten Ramazan Doğru, "Yangında ne hissedilir ki, acıdan başka ne hissedilir? Orada bir tane ağaç kurtarsak, bir tane karınca kurtarsak, bir tane böcek veya çıyan kurtarsak. Tek temenni o; başka hiçbir şey değil" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:#Orman Yangını#Vatanseverlik#Bursa

6888a24c7c4e2c8aafa69495.jpg

6888a24d7c4e2c8aafa6949f.jpg

6888a24d7c4e2c8aafa6949c.jpg

6888a24d7c4e2c8aafa69499.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri