• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Yemek Tarifi Greyfurtlu Soslu Deniz Tarağı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Et, Tavuk ve Balık kategorisinde Barbie tarafından oluşturulan Greyfurtlu Soslu Deniz Tarağı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 141 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Et, Tavuk ve Balık
Konu Başlığı Greyfurtlu Soslu Deniz Tarağı
Konbuyu başlatan Barbie
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Barbie

Barbie

www.ircforumlari.gen.tr
Paylaşımcı Üye

İtibar:

imageMissing Alt Text

Greyfurtlu Soslu Deniz Tarağı Tarifi​

Deniz tarağı, derin sularda uzun yıllar boyunca yaşayan bir hayvan. İlginç bir deniz kabuklusu olan bu hayvan, yüksek besleyicilik özelliğine sahip. Dalgıçların deniz dibinden elleriyle topladığı deniz tarakları, denizin sığ yerlerinde bulunuyor. Deniz tarağı kullanılarak yapılan birçok tarif mevcut. Bunlardan biri de greyfurt soslu deniz tarağı. Lezzetini çok beğeneceğini “Greyfurt soslu deniz tarağı nasıl yapılır?” tarifini birlikte inceleyelim.

Hazırlanışı:

Adım 1
Tavanın içine az miktarda yağ ekleyelim.

Adım 2
Az yağ eklediğimiz tavanın içine deniz taraklarını yerleştirelim.

Adım 3
Deniz taraklarının dışı altın rengi oluncaya kadar kızartalım. Deniz tarağı yemeği için dikkat edilmesi gerekenlerden biri, çok fazla pişirilmemesi gerektiğidir. Çok pişme durumunda deniz taraklarının tadı değişir ve sertleşir.

Adım 4
Pişirdiğimiz deniz taraklarını enine olacak şekilde ikiye keselim.

Adım 5
Çilekleri güzelce yıkayalım ve dilimleyelim.

Adım 6
Servis tabağına bir dilim deniz tarağı ve bir dilim çilek olmak üzere sırayla dizelim.

Adım 7
Sarımsağı güzelce kıyalım ardından tuz, şeker, greyfurt suyu, ince dilimlenmiş acı biber ve dereotu ile karıştırıp bir sos elde edelim.

Adım 8
Greyfurt soslu deniz tarağı için hazırladığımız bu sosu tabağa yerleştirdiğimiz çilek ve deniz taraklarının üzerinde gezdirelim ve servis edelim. Afiyet olsun.