• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

"Gülmek için Sıcak Büfe izlesinler"

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan \"Gülmek için Sıcak Büfe izlesinler\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı \"Gülmek için Sıcak Büfe izlesinler\"
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2025 09:45Kahkaha dolu ‘Sıcak Büfe’ beyazperdede sinemaseverlerle buluştu. Komedi dünyasının usta isimlerini bir araya getiren filmin kadın başrolleri Bihter Dinçel ve Esra Kızıldoğan, samimi açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıSeyirciyi beyazperdeye davet eden ikili, “Çoluk çocuk, ailece hep birlikte gülmek için izlesinler. Sıcak Büfe çok eğlenceli” şeklinde konuştu.KIZILDOĞAN: SICAK BÜFE ÇOK EĞLENCELİ
Kahkaha dolu yapımda hayatın yükünü omuzlarında taşıyan fedakâr bir Türk kadınına hayat veren Esra Kızıldoğan, Sıcak Büfe ile ilgili, “Kesinlikle çok eğlenceli. Yani o iki saat içerisinde birazcık gündelik hayatın sıkıntılarından sıyırılacakları garanti. O yüzden filmi kaçırmasınlar” diye konuştu.

DİNÇEL: PARA VE STATÜ BENİMLE ÖZDEŞLEŞMİYOR
Sıcak Büfe’de tek arzusu para ve statü olan Arzu karakterine hayat veren Bihter Dinçel para ile ilgili görüşlerini şöyle anlattı; “Para ve statü benimle hiçbir şekilde özdeşleşmiyor. Özdeşleşseydi gerçekten daha başka bir hayatım olabilirdi. Hiçbir zaman önceliğim olmadı. Hele statü çok dünyevi geliyor bana ve gerçekten hiç önceliğim olan bir şey değil.”Haberin Devamı“YERDE PARA BULDUĞUMDA NE YAPACAĞIMI BİLEMEMİŞTİM”
Hürriyet’ten Cansu Topçu’ya röportaj veren Dinçel ile Kızıldoğan para ile ilgili ilginç anıları anlattı. Kızıldoğan, “Çocukken yerde ilk kez para bulduğumda onu ne yapacağımı bilememiştim. Bakkala gidip ‘Abi ben burada para buldum, ne yapayım’ diye sormuştum” şeklinde konuştu. Dinçel ise “Esra ile aynı şekilde büyütülmüşüz herhalde. Herkesin böyle minik bir araklama hikâyesi vardır ya; benim yok. Ve aklımın ucundan bile geçmedi öyle bir şey. O yüzden eşya ile, para ile ilişkim hiç öyle olmadı” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:#Sıcak Büfe#Esra Kızıldoğan#Bihter Dinçel

682ec7a47e1ff1196f6cdcc7.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2025 09:45Kahkaha dolu ‘Sıcak Büfe’ beyazperdede sinemaseverlerle buluştu. Komedi dünyasının usta isimlerini bir araya getiren filmin kadın başrolleri Bihter Dinçel ve Esra Kızıldoğan, samimi açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıSeyirciyi beyazperdeye davet eden ikili, “Çoluk çocuk, ailece hep birlikte gülmek için izlesinler. Sıcak Büfe çok eğlenceli” şeklinde konuştu.KIZILDOĞAN: SICAK BÜFE ÇOK EĞLENCELİ
Kahkaha dolu yapımda hayatın yükünü omuzlarında taşıyan fedakâr bir Türk kadınına hayat veren Esra Kızıldoğan, Sıcak Büfe ile ilgili, “Kesinlikle çok eğlenceli. Yani o iki saat içerisinde birazcık gündelik hayatın sıkıntılarından sıyırılacakları garanti. O yüzden filmi kaçırmasınlar” diye konuştu.

DİNÇEL: PARA VE STATÜ BENİMLE ÖZDEŞLEŞMİYOR
Sıcak Büfe’de tek arzusu para ve statü olan Arzu karakterine hayat veren Bihter Dinçel para ile ilgili görüşlerini şöyle anlattı; “Para ve statü benimle hiçbir şekilde özdeşleşmiyor. Özdeşleşseydi gerçekten daha başka bir hayatım olabilirdi. Hiçbir zaman önceliğim olmadı. Hele statü çok dünyevi geliyor bana ve gerçekten hiç önceliğim olan bir şey değil.”Haberin Devamı“YERDE PARA BULDUĞUMDA NE YAPACAĞIMI BİLEMEMİŞTİM”
Hürriyet’ten Cansu Topçu’ya röportaj veren Dinçel ile Kızıldoğan para ile ilgili ilginç anıları anlattı. Kızıldoğan, “Çocukken yerde ilk kez para bulduğumda onu ne yapacağımı bilememiştim. Bakkala gidip ‘Abi ben burada para buldum, ne yapayım’ diye sormuştum” şeklinde konuştu. Dinçel ise “Esra ile aynı şekilde büyütülmüşüz herhalde. Herkesin böyle minik bir araklama hikâyesi vardır ya; benim yok. Ve aklımın ucundan bile geçmedi öyle bir şey. O yüzden eşya ile, para ile ilişkim hiç öyle olmadı” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:#Sıcak Büfe#Esra Kızıldoğan#Bihter Dinçel

682ec80d7e1ff1196f6cdccb.jpg