• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ibadethanenin yapımında emeği geçen herkesi minnetle anıyorum

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 20

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ibadethanenin yapımında emeği geçen herkesi minnetle anıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ibadethanenin yapımında emeği geçen herkesi minnetle anıyorum
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2025 14:16Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cami açılışında konuştu. Erdoğan, 'Bu ibadethanenin yapımında emeği geçen herkesi minnetle anıyorum' dedi.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:Bu ibadethanenin yapımında emeği geçen herkesi minnetle anıyorum. Aslına uygun olarak inşa edilen cami 304 metrekare kapalı alana sahiptir.
Haberle ilgili daha fazlası:#Recep Tayyip Erdoğan#İstanbul#Son Dakika

683059cc6303d2d39dad30bc.jpg

683059dd6303d2d39dad30be.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt