Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilinçli bile isteye yapıldığını ben değil sağır sultanlar bile duydu. Her yıl aynı terane her yıl aynı manşetler ''ciğerlerimiz yandı'' ee yanmaması için ne yapıyoruz? ne yaptık? beğenmediğimiz Yunanistanın bile bizim ülkemizden abartısız söylüyorum yangın söndürme uçak filosu bizdim üç katımız. Bu anlayışla daha çok ciğerlerimiz yanar. Çok geçmiş olsun.
Olaya şu yönden de bakmak gerekiyor aslında, bizim ülkemizde hayvanlara yada ormanlara en ufak bir şey olduğunda toplanan topluluklar şimdi neredeler. Neden biz onları yangın sahalarında göremiyoruz yada neden destek amaçlı bir paylaşım veyahut sözcüklerde bulunmuyorlar. Peki ya bu hayvan sever topluluklarımız neredeler orman yangınlarında o kadar kişinin hayvanları telef oldular. Balıkesir de yangın oluyor, tekirdağdaki çiftçi aile destek amaçlı hayvanlara yem götürüyor. Biz bu kadar neden geriliyoruz insaniyet adına, yükselmemiz gereken yerlerde iyice dibe çöküyoruz...
Tabiatı, ormanı, ağacı rant olarak görmenin neticesidir. Ülke insanı ranta, paraya alıştırılmış, neticesi bu. Görüntüleri izlemek içimden, kemiklerimden sızı geçmesine neden oluyor. Bu güzel mağrur ülkeme yazık oluyor..
Bilerek göz göre göre yapılan bi canilik. İzlemeye tahammül edemiyorum, her bi canlı yok oluyor ağaçlar, hayvanlar ve buna sesini çıkarmayan merhametsiz, insan demeye bile dilimin varmadığı yaratıklar. Maalesef yaşanılır bir Türkiye bırakmayacaklar bunlara izin veren ve sonra üzgün olduğunu dile getirenler umarım kendi cehennemlerinde kavrulur.