• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Güney Kore'deki kriz sürüyor: Üst düzey isimlere sıkıyönetim soruşturması

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Güney Kore'deki kriz sürüyor: Üst düzey isimlere sıkıyönetim soruşturması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Güney Kore'deki kriz sürüyor: Üst düzey isimlere sıkıyönetim soruşturması
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

İHAOluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2024 09:13Güney Kore'de sıkıyönetim ilanının etkileri sürüyor. Ülkenin üst düzey ordu ve emniyet görevlilerine sıkıyönetim soruşturması açıldığı bildirildi.
Haberin DevamıGüney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol tarafından ilan edilen ve 6 saatin ardından yürürlükten kaldırılan sıkıyönetimin yankıları sürerken, Güney Kore ordusunda deprem yaşandı.Güney Kore Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Savunma İstihbarat Komutanlığı’nın başında bulunan Tümgeneral Moon Sang-ho’nun, “sıkıyönetimdeki rolünün doğrulanması” nedeniyle görevden alındığı bildirildi. YETKİLİLERE YURT DIŞI ÇIKIŞ YASAĞI Öte yandan, yürütülen sıkıyönetim soruşturması nedeniyle dün Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol’a konulan yurtdışı çıkış yasağının kapsamı genişledi.Ulusal Soruşturma Ofisi’nden (NOI) yapılan açıklamada, Kore Ulusal Polis Teşkilatı Genel Müdürü Cho Ji-ho, Seul Polis Teşkilatı Başkanı Kim Bong-sik ve Ulusal Meclis Polis Muhafızları Başkanı Mok Hyun-tae ile Başkent Savunma Komutanlığı şefi Korgeneral Lee Jin-woo ve Ordu Özel Harp Komutanlığı şefi Korgeneral Kwak Jong-keun'a da yurtdışı çıkış yasağı getirildiği kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Güney Kore#Sıkıyönetim#Soruşturma

6757dc1390076a49d91820ff.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/