Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 168

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 168 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

IFGT Vip üye
IFGT Puan
30
Komedyen Hasan Can Kaya, halı saha maçında düşerek sakatlandı. Artan ağrılar üzerine hastaneye giden Kaya'nın omuzunda kırıklar tespit edildi.
Haberin DevamıAcil müdahale edilen ünlü komedyenin ameliyatı 5 saat sürdü.Hasan Can Kaya'nın 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasındaki ABD turnesi ileri bir tarihe ertelendi.Hasan Can, sağlık durumunu sosyal medya hesabında paylaştı:Gözden KaçmasınHasan Can Kaya: Beni herkes sevmesinHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Hasan Can Kaya#Komedyen#Ameliyat

6623a309e4579334e3151111.jpg

Komedyen Hasan Can Kaya, halı saha maçında düşerek sakatlandı. Artan ağrılar üzerine hastaneye giden Kaya'nın omuzunda kırıklar tespit edildi.
Haberin DevamıAcil müdahale edilen ünlü komedyenin ameliyatı 5 saat sürdü.Hasan Can Kaya'nın 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasındaki ABD turnesi ileri bir tarihe ertelendi.Hasan Can, sağlık durumunu sosyal medya hesabında paylaştı:Gözden KaçmasınHasan Can Kaya: Beni herkes sevmesinHaberi görüntüle

66242b3411060b2ce851e0e3.jpg

6535fd644e3fe023c0a75ed9.jpg