• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Hayallerinin peşinden gidenler

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 123

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Hayallerinin peşinden gidenler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 123 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hayallerinin peşinden gidenler
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Deniz BOYdboy@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2024 10:58Yasemin Sakallıoğlu ile İbrahim Büyükak, Brand Week İstanbul kapsamında düzenlenen ‘Hayalden Sahneye’ adlı oturuma konuk oldu.
Haberin DevamıSöyleşide gençlere tavsiyelerde bulunan İbrahim Büyükak, “Çocukluktan beri mesleğimle ilgili bir şeyler yapmayı çok istiyordum ve hayallerimi gerçekleştirdim. Ancak sabırlı olmak çok önemli” dedi.Yasemin Sakallıoğlu ise kariyerine bankacılık yaparak başladığını esprili bir dille anlattı:“O dönemde para bana gelir, anneme giderdi, ben sadece taşıyıcıydım.” Sakallıoğlu ardından “Hayallerinize ulaşmak için pes etmeyin” sözleriyle gençlere tavsiye verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Yasemin Sakallıoğlu#İbrahim Büyükak#Hayalden Sahneye

672dc499374b7aac3d9ac8d4.jpg

Deniz BOYdboy@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2024 10:58Yasemin Sakallıoğlu ile İbrahim Büyükak, Brand Week İstanbul kapsamında düzenlenen ‘Hayalden Sahneye’ adlı oturuma konuk oldu.
Haberin DevamıSöyleşide gençlere tavsiyelerde bulunan İbrahim Büyükak, “Çocukluktan beri mesleğimle ilgili bir şeyler yapmayı çok istiyordum ve hayallerimi gerçekleştirdim. Ancak sabırlı olmak çok önemli” dedi.Yasemin Sakallıoğlu ise kariyerine bankacılık yaparak başladığını esprili bir dille anlattı:“O dönemde para bana gelir, anneme giderdi, ben sadece taşıyıcıydım.” Sakallıoğlu ardından “Hayallerinize ulaşmak için pes etmeyin” sözleriyle gençlere tavsiye verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Yasemin Sakallıoğlu#İbrahim Büyükak#Hayalden Sahneye

60743ac54e3fe10c844d797f.jpg

672dc4a0374b7aac3d9ac8d6.jpg

Geri
Üst Alt