• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Hazar Ergüçlü'den dobra açıklamalar: Oyunculukta bedeller ödedim

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Hazar Ergüçlü'den dobra açıklamalar: Oyunculukta bedeller ödedim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 96 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hazar Ergüçlü'den dobra açıklamalar: Oyunculukta bedeller ödedim
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

KANAL D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘İnci Taneleri’nde ‘Dilber’ karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, Elle dergisinin nisan sayısına konuk oldu.
Haberin DevamıOyuncu, “Dilber’in hikâyesini okuduğunda neler hissettin?” sorusuna şu yanıtı verdi:“Dilber, gel gitleri olan, duygularıyla hareket eden, düşündüğünü söyleyen, hesapsız bir karakter. Fark yaratacağını senaryoyu okuduğumda hissetmiştim. Öyle de oldu. ‘İnci Taneleri’nin senaryosu o kadar iyi ki her şey açık ve net. Gerçek hayat gibi. Yılmaz Erdoğan’la çalışmak da ayrı bir motivasyondu benim için.”Hazar Ergüçlü ayrıca oyunculuk için hâlâ bedeller ödediğini söyledi. Yapımcılık da yapan oyuncu, Nuri Bilge Ceylan’ın “Ahlat Ağacı” filminde rol aldığı dönemi şöyle anlattı:“Mutluluktan çıldırmıştım. 4 günlük bir üniversite eğitimi gibiydi. O 4 günün sonunda gerçekten değişmiştim.”Haberin DevamıHazar Ergüçlü, “Her tür insan hikâyesi beni çekiyor. Ama tabii karakter ne kadar belayla uğraşıyorsa, problemliyse
o kadar cazip hale geliyor oyuncu için” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:#Hazar Ergüçlü#İnci Taneleri#Dilber

6614c3d83f75150bab8f5b63.jpg

KANAL D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘İnci Taneleri’nde ‘Dilber’ karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, Elle dergisinin nisan sayısına konuk oldu.
Haberin DevamıOyuncu, “Dilber’in hikâyesini okuduğunda neler hissettin?” sorusuna şu yanıtı verdi:“Dilber, gel gitleri olan, duygularıyla hareket eden, düşündüğünü söyleyen, hesapsız bir karakter. Fark yaratacağını senaryoyu okuduğumda hissetmiştim. Öyle de oldu. ‘İnci Taneleri’nin senaryosu o kadar iyi ki her şey açık ve net. Gerçek hayat gibi. Yılmaz Erdoğan’la çalışmak da ayrı bir motivasyondu benim için.”Hazar Ergüçlü ayrıca oyunculuk için hâlâ bedeller ödediğini söyledi. Yapımcılık da yapan oyuncu, Nuri Bilge Ceylan’ın “Ahlat Ağacı” filminde rol aldığı dönemi şöyle anlattı:“Mutluluktan çıldırmıştım. 4 günlük bir üniversite eğitimi gibiydi. O 4 günün sonunda gerçekten değişmiştim.”Haberin DevamıHazar Ergüçlü, “Her tür insan hikâyesi beni çekiyor. Ama tabii karakter ne kadar belayla uğraşıyorsa, problemliyse

6614c3e93f75150bab8f5b65.jpg

6614c40b3f75150bab8f5b67.jpg