Hazar Ergüçlü'nün 'İnci Taneleri' heyecanı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Hazar Ergüçlü'nün 'İnci Taneleri' heyecanı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hazar Ergüçlü'nün 'İnci Taneleri' heyecanı
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

IFGT Vip üye
IFGT Puan
30
Deniz BOYdboy@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2025 08:25Hazar Ergüçlü, “İnci Taneleri” dizisiyle ekrana dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.
Haberin DevamıHazar Ergüçlü önceki gün Nişantaşı’nda çiçek alırken görüntülendi. Oyuncu, Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “İnci Taneleri”nin yeni sezonu için yaşadığı heyecanı dile getirdi:

“Çok özledim setimi, heyecanlıyım. Ben zaten her zaman motiveyim. Çok sevdiğim bir işim var, bu konuda şanslıyım. Sevdiğin şeyi yapabiliyor olmak büyük nimet.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Hazar Ergüçlü#İnci Taneleri#Kanal D

693ba7219217d56cb45274c2.jpg

Deniz BOYdboy@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2025 08:25Hazar Ergüçlü, “İnci Taneleri” dizisiyle ekrana dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.
Haberin DevamıHazar Ergüçlü önceki gün Nişantaşı’nda çiçek alırken görüntülendi. Oyuncu, Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “İnci Taneleri”nin yeni sezonu için yaşadığı heyecanı dile getirdi:

“Çok özledim setimi, heyecanlıyım. Ben zaten her zaman motiveyim. Çok sevdiğim bir işim var, bu konuda şanslıyım. Sevdiğin şeyi yapabiliyor olmak büyük nimet.”

60743ac54e3fe10c844d797f.jpg

693ba7289217d56cb45274c4.jpg