• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Hilal Altınbilek: İstediğim her rol geldi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Hilal Altınbilek: İstediğim her rol geldi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 88 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hilal Altınbilek: İstediğim her rol geldi
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Hilal Altınbilek, Vogue Türkiye’nin yeni sayısı için objektif karşısına geçti.
Haberin DevamıRol aldığı yapımlarda birbirinden farklı karakterlerle izleyici karşısına çıkan oyuncu, çok şanslı olduğunu söyledi:“Kalbimin istediği her rol önüme geldi; hepsi de uzun soluklu olduğundan her rolümün içindeki diğer renkleri de çıkarmak için çok fırsatım oldu.”Kariyerine ilk başladığı günden bugüne dek hayatında değişiklikler olduğunu dile getiren Altınbilek, “Her projem benim için ayrı bir dönüm noktası oldu. İçinde yer aldığım her yapım, her karakter beni zenginleştirdi” diye konuştu.
AKLIMI ZORLAYAN HİKÂYELERİ SEVERİM

Ünlü oyuncu son dönemde kendisini etkileyen dizi veya filmleri de açıkladı: “Poor Things gerçekten ilginçti. Aklımı zorlayan hikâyeleri severim, heyecanlanırım. Dizi olarak Dark ve Behind Her Eyes diyebilirim.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Hilal Altınbilek#Poor Things#Behind Her Eyes

66556b579014981981c76053.jpg

Hilal Altınbilek, Vogue Türkiye’nin yeni sayısı için objektif karşısına geçti.
Haberin DevamıRol aldığı yapımlarda birbirinden farklı karakterlerle izleyici karşısına çıkan oyuncu, çok şanslı olduğunu söyledi:“Kalbimin istediği her rol önüme geldi; hepsi de uzun soluklu olduğundan her rolümün içindeki diğer renkleri de çıkarmak için çok fırsatım oldu.”Kariyerine ilk başladığı günden bugüne dek hayatında değişiklikler olduğunu dile getiren Altınbilek, “Her projem benim için ayrı bir dönüm noktası oldu. İçinde yer aldığım her yapım, her karakter beni zenginleştirdi” diye konuştu.
AKLIMI ZORLAYAN HİKÂYELERİ SEVERİM

Ünlü oyuncu son dönemde kendisini etkileyen dizi veya filmleri de açıkladı: “Poor Things gerçekten ilginçti. Aklımı zorlayan hikâyeleri severim, heyecanlanırım. Dizi olarak Dark ve Behind Her Eyes diyebilirim.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Hilal Altınbilek#Poor Things#Behind Her Eyes

66556b619014981981c76055.jpg